Trutnoff láká na Parov Stelar i Skunk Anansie. Startuje již za týden

Trutnoff láká na Parov Stelar i Skunk Anansie. Startuje již za týden  

Již za týden odstartuje v severočeském Trutnově oblíbený Trutnoff Open Air Festival. Ten bude tentokrát věnován nedožitým osmdesátinám svého náčelníka Václava Havla. Letos návštěvníky láká na elektroswingového mága Parov Stelar, londýnskou alternativně rockovou formaci Skunk Anansie či brazilské etno-metalisty Soulfly.

Zdá se, že bouře kolem Milouše Jakeše, kterého pozval na populární Český Woodstock v kontroverzním videu sám jeho pořadatel Martin Věchet, je již zažehnána. Fanoušky a návštěvníky v současné době zajímá už jen hudební program, který pro ně organizátoři chystají. A ten je letos skutečně bohatý, i když kvůli zmiňované aféře odřekly účinkování některé z kapel.

Trutnoff Open Air se i letos uskuteční na loukách v Trutnově, kde bude kromě hlavní stage umístěné přímo v přírodním amfiteátru k dispozici i několik menších pódií. Návštěvníci se tak mohou těšit na čtyři dny, během nichž je potěší desítky hudebníků z České republiky i ze zahraničí. Kromě zmiňovaných Parov Stelar, Soulfly a Skunk Anansie lákají organizátoři i na britského skladatele a zpěváka Jakea Bugga, na americké metalisty z kalifornské kapely Fear Factory či novozélandskou formaci Fat Freddy’s Drop.

Samozřejmě že nebudou chybět ani stálice české a slovenské hudební scény. Tu budou letos na Trutnově reprezentovat třeba Richard Müller se skupinou i kapely Strombili, Monkey Business, Visací zámek, Jelen či UDG. I letos dorazí na festival Jaroslav Uhlíř a Mňága a Žďorp. Zahraje i populární Jiří Schmitzer, Robert Křesťan a Druhá Tráva, Cocotte Minute i Ivan Hlas. Na své si tedy opět přijdou fanoušci nejrůznějších hudebních žánrů.

Trutnoff startuje ve čtvrtek 18. srpna a poslední kapela odehraje svůj set v neděli 21. srpna. Jak je na tomto festivalu již zvykem, přesný časový harmonogram se návštěvníci dovědí až na místě. Známé je pouze rozdělení zahraničních headlinerů, které můžete zjistit na oficiálním facebookovém profilu i webových stránkách. Vstupenky jsou k dispozici v internetových předprodejích za 1 400 korun. Na místě se jejich cena vyšplhá na 1 650 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!