Mig 21, Monkey Business i Divokej Bill se chystají na Vizovické Trnkobraní

Mig 21, Monkey Business i Divokej Bill se chystají na Vizovické Trnkobraní  

I letos nebude srpen ošizený již o tradiční švestkový festival Vizovické Trnkobraní. Ten pro návštěvníky chystá dvoudenní hudební program, během něhož vystoupí stálice české i slovenské hudební scény. Chybět nebude Mig 21, Wanastowi Vjecy, Horkýže Slíže, Mandrage ani Divokej Bill.

Vizovické Trnkobraní odstartuje v pátek 19. srpna a potrvá až do sobotní noci. Dějištěm se stane opět areál likérky R. Jelinek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Kromě bohatého hudebního programu nebude ani letos chybět populární soutěž v pojídání švestkových knedlíků. Tu budou moderovat Leoš Mareš a Patrik Hezucký a zúčastní se jí vůbec poprvé také vystupující interpreti.

Likérka otevře své brány pro návštěvníky již v pátek ve tři hodiny odpoledne. Tím odstartuje také hudební program na dvou pódiích, během něhož se kromě již zmiňovaných interpretů představí třeba Visací zámek, Wohnout, Rybičky 48, Sto zvířat i IMT Smile. V sobotu pak již od dopoledne potěší fanoušky svými koncerty kapely Portless, Slza, Desmod, Mirai či písničkáři Xindl X, Sebastian a Voxel.

Na své si ale přijdou i milovníci divadla. Právě pro ně bude totiž připraven divadelní stan, ve kterém je během festivalu pobaví třeba Tomáš Matonoha, Lukáš Pavlásek i Miloš Knor. Děti pak jistě ocení hudební pohádku Krysáci v podání spolku Už jsme doma. S divadelním představením pro malé návštěvníky dorazí také DDM Zvonek Vizovice. Ti, kteří preferují spíše film, se mohou těšit na projekce snímků, jako jsou Kobry a užovky, Vybíjená či Celebrit s.r.o. Během promítání filmu Děda se budou moci návštěvníci setkat dokonce s jeho autory a herci.

Ani letos nebude chybět poněkud netradiční festivalová pochutina – ovocné knedlíky. Tento ročník bude navíc jejich nabídka rozšířená i o další ovocné náplně, než jsou švestky. "Festival Trnkobraní je samozřejmě tradiční a švestkový, nicméně jsme se rozhodli, že návštěvníkům představíme i další ovocné varianty, aby získali povědomí, s jakými různými druhy ovoce likérka Rudolf Jelinek pracuje," vysvětluje organizátor Trnkobraní Michal Šesták.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!