Nejnovější články » Hudební novinky

David Koller chystá turné se svými přáteli. Odstartuje na nádvoří pražského pivovaru

2.8.2016,

Populární český zpěvák David Koller představuje fanouškům svůj nový projekt David Koller & Friends. V rámci něho vznikají nejen unikátní nahrávky, coververze jeho písní, ale chystá také velké podzimní turné, během něhož zahraje na jednom pódiu jak samotný zpěvák, tak jeho spřátelené hudební formace a interpreti.

„Oslovil jsem kapely a projekty, které jsou mi blízké, aby zcela po svém předělali moje písničky a představili je svým fanouškům, vysvětluje David Koller podstatu svého projektu. Coververze jeho písní se budou postupně objevovat na sociálních sítích i v českých rádiích. Nakonec vyjdou jako komplet na vinylové desce.

Tím však David Koller s projektem nekončí. Fanoušci se totiž mohou těšit i na podzimní netradičně koncipovanou sérii koncertů. Ta ostartuje velkým vystoupením na nádvoří pivovaru Staropramen v Praze. Chybět nebudou ani právě zmiňované coververze. Pražské publikum se tak kromě známého zpěváka může těšit i na Vladimira 518, Mika Trafika, Kata, Hentai Corporation a další. „Protože výsledek se mi moc líbí, těším se, až ho představíme na turné. Doufám, že na něj přijdou nejen mí věrní, ale i fandové kapel, které jsem na ně pozval, zve na koncert Koller, „nebudou to totiž žádné předkapely se ztlumený zvukem, ale moji rovnocenní parťáci,"

Brněnského koncertu se pak zúčastní i novinář Milan Ohniska, který během show pokřtí knihu, jež se snaží zodpovědět otázku – Who The Fuck Is David Koller. Do Plzně pak dorazí i Ben Cristovao a Ostrava přivítá i kapelu Mucha. Tyto koncerty i cover nahrávky umělců nejrůznějších žánrů představí Kollera opět v jiném světle. A možná budou překvapení i ti, kteří si myslí, že o tomto populárním zpěvákovi, bubeníkovi a producentovi, ví už všechno. 

Termíny turné David Koller & Friends: