David Koller chystá turné se svými přáteli. Odstartuje na nádvoří pražského pivovaru

David Koller chystá turné se svými přáteli. Odstartuje na nádvoří pražského pivovaru  

Populární český zpěvák David Koller představuje fanouškům svůj nový projekt David Koller & Friends. V rámci něho vznikají nejen unikátní nahrávky, coververze jeho písní, ale chystá také velké podzimní turné, během něhož zahraje na jednom pódiu jak samotný zpěvák, tak jeho spřátelené hudební formace a interpreti.

„Oslovil jsem kapely a projekty, které jsou mi blízké, aby zcela po svém předělali moje písničky a představili je svým fanouškům, vysvětluje David Koller podstatu svého projektu. Coververze jeho písní se budou postupně objevovat na sociálních sítích i v českých rádiích. Nakonec vyjdou jako komplet na vinylové desce.

Tím však David Koller s projektem nekončí. Fanoušci se totiž mohou těšit i na podzimní netradičně koncipovanou sérii koncertů. Ta ostartuje velkým vystoupením na nádvoří pivovaru Staropramen v Praze. Chybět nebudou ani právě zmiňované coververze. Pražské publikum se tak kromě známého zpěváka může těšit i na Vladimira 518, Mika Trafika, Kata, Hentai Corporation a další. „Protože výsledek se mi moc líbí, těším se, až ho představíme na turné. Doufám, že na něj přijdou nejen mí věrní, ale i fandové kapel, které jsem na ně pozval, zve na koncert Koller, „nebudou to totiž žádné předkapely se ztlumený zvukem, ale moji rovnocenní parťáci,"

Brněnského koncertu se pak zúčastní i novinář Milan Ohniska, který během show pokřtí knihu, jež se snaží zodpovědět otázku – Who The Fuck Is David Koller. Do Plzně pak dorazí i Ben Cristovao a Ostrava přivítá i kapelu Mucha. Tyto koncerty i cover nahrávky umělců nejrůznějších žánrů představí Kollera opět v jiném světle. A možná budou překvapení i ti, kteří si myslí, že o tomto populárním zpěvákovi, bubeníkovi a producentovi, ví už všechno. 

Termíny turné David Koller & Friends:

  • 16. 09. – Praha /Nádvoří pivovaru Staropramen/
  • 07. 10. – Plzeň /Papírna/
  • 21. 10. – Hluboká nad Vltavou /Alšova jihočeská galerie/
  • 26. 10. – Brno /Sono Centrum/
  • 17. 11. – Liberec /Home Credit Aréna/
  • + Ostrava na konci listopadu 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!