Blíží se domažlický Chodrockfest. Letos láká na Mig 21, Wohnout či kapelu Jelen

Blíží se domažlický Chodrockfest. Letos láká na Mig 21, Wohnout či kapelu Jelen  

I letos proběhne během Chodských slavností v Domažlicích i hudební festival Chodrockfest, na kterém ale cimbálovku rozhodně nečekejte. Tato dvoudenní akce se totiž každoročně zaměřuje na trochu jiné hudební žánry. Letos láká třeba na kapely Dymytry, Jelen, Mig 21 či Wohnout.

Chodrockfest se letos uskuteční již pošesté a místem konání se opět stane krásný písčitý jezdecký areál v Domažlicích. Ten poskytuje dostatek prostoru jak pro dvě hudební pódia, tak i pro stanové městečko a parkoviště. Ve dnech od 12. do 13. srpna nabídne festival koncerty různých žánrů. Kromě stálic české hudební scény dává každoročně šanci zahrát si před publikem i místním a menším hudebním formacím. Tak se i letos mohou návštěvníci těšit na kapely Bags, Chai či Zastodeset.

To, co ale návštěvníky láká nejvíce, jsou festivaloví headlineři. Pozvání na Chodrockfest letos přijala kapela Wohnout, která nedávno oslavila své dvacáté výročí na české hudební scéně. Chybět nebudou ani hity skupiny MIG 21, v jejímž čele stojí energický frontman Jiří Macháček. Fanoušci tak nepřijdou o písně jako Snadné je žít, Tančím nebo Kalhotky si sundej. Jen málokoho nechá jejich show v klidu.

Velmi očekávaným vystoupením bude také to od kapely Jelen. Ta se objevila na Chodrockfestu poprvé minulý rok, kdy vystoupila na menší stagi. Její koncert měl ale takový úspěch, že již letos, o rok později, zahraje na hlavním pódiu. To bude během festivalu patřit i stále úspěšnější metalové kapele Dymytry, rockovému revivalu Waldemara Matušky Walda Gangu či pardubické Vypsané fixe.

Slibované vystoupení dua Slza bylo na poslední chvíli kvůli chybě v bookingu zrušeno. Místo ní se tak mohou návštěvníci těšit na zpěváka Marka Ztraceného. Program pak doplní i Komunál, Harlej, Mirai, Jaksi Taksi, Trautenberk i král pornofolku Záviš. Chybět nebude ani tradiční Kissparty, která celý Chodrockfest v sobotu v noci ukončí. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!