Začíná svátek všech pankáčů! Fest Pod Parou láká na The Exploited, GBH i Deez Nuts

Začíná svátek všech pankáčů! Fest Pod Parou láká na The Exploited, GBH i Deez Nuts  

Fest Pod Parou, který nabízí svým návštěvníkům každoročně to nejlepší z punkové, hardcore i ska muziky, již dnes otevře v moravském Vyškově své brány. Fanoušci se mohou těšit na pořádnou čtyřdenní hudební nálož, o kterou se postarají české kapely, ale také hosté ze zahraničí.

Fest Pod Parou je součástí české festivalové scény již od roku 2003 a postupně si získal pověst největšího punkového festivalu v České republice, který nabízí špičky české i světové žánrové hudby. Mezi letošními headlinery nechybí třeba legendární britská kapela The Exploited, americká punkrocková formace Jello Biafra and The G.S.M. či angličtí punkáči U.K. SUBS. Až z Austrálie pak dorazí hardcore partička Deez Nuts, z Německa streedcoroví Toxpack či kapela City Rats z Izreale.

Českou hudební scénu budou na festivalu reprezentoval stálice jako Visací Zámek, N.V.Ú., SPS, Plexis, E!E, Znouzecnost či Totální nasazení. Z blízkého Slovenska pak dojedou kapely Konflikt, Ilegality či skáčková partička Polemic. Jednou z hlavních hvězd letošního ročníku měla být také čínská punková kapela SMZB. Té se však návštěvníci nedočkají, protože nezískala víza.

Fest Pod Parou startuje již dnes, 27. července, na letišti Marchanice ve Vyškově. Sem se festival přesunul z Moravské Třebové, kde probíhal dlouhých dvanáct let. Areál totiž po deštivém ročníku v roce 2014 utrpěl značné škody, tudíž se musela akce nuceně přesunout jinam.

Celofestivalové a jednodenní vstupenky budou k dispozici i na místě. Za čtyřdenní permanentku zaplatíte 1 200 korun, za jeden den pak 500 korun, ovšem kromě soboty. Ta vyjde zájemce kvůli silnému lineupu na 700 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!