Benátská! se blíží. Kromě hudebních vystoupení nabídne i bohatý doprovodný program

Benátská! se blíží. Kromě hudebních vystoupení nabídne i bohatý doprovodný program  

Další z velmi očekávaných letních festivalů se blíží. Již za pár dní odstartuje kousek pod libereckým Ještědem Benátská!, která letos nabídne třeba vystoupení legendárního Toma Jonese, rockového matadora a kytaristy Michaela Schenkera či britské metalové partičky Dragonforce.

Liberecká Benátská! odstartuje již ve čtvrtek 28. července a nabídne tři dny plné hudby a zajímavého doprovodného programu. Kromě zmiňovaných zahraničních hostů vystoupí i stálice české hudební scény. Zahrají Anna K, Divokej Bill, Ewa Farna či Hana Zagorová i kapela Olympic. Chybět nebudou ani Slza, Pipes and Pints, Mandrage, Barbora Poláková, Krucipüsk nebo Horkýže Slíže.

Tento rok bude mít Benátská! ale i velmi zajímavý doprovodný program. Návštěvníci mohou navštívit vědecko-zábavné centrum s nejrůznějšími pokusy a workshopy. Těšit se mohou také na výtvarné dílny, divadelní představení a na bazén s klouzačkou i dětský koutek s brouzdalištěm. Sportovní nadšenci se mohou setkat a získat podpis od hokejistů Bílých tygrů, kteří přivezou ukázat i prezidentský pohár, či fotbalistů z FC Slovan Liberec.

„Už loni jsme začali Benátskou! propojovat s regionem. Letos pokračujeme například v prezentování významných místních kulturních a sportovních institucí. Díky tomu máme na festivalu doprovodný program, který nikde jinde nenajdete,“ říká ředitel festivalu Pavel Mikez. Letošní ročník nabídne i velkou dětskou zónu. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!