Už jste viděli nový videoklip Rybiček 48? Hostuje v něm i Pekař a Jakub Děkan

Už jste viděli nový videoklip Rybiček 48? Hostuje v něm i Pekař a Jakub Děkan  

Kapela Rybičky 48 vydala před pár dny zbrusu nový videoklip k písni Chtěl jsem ti říct. V ní si utahují z rapujících boybandů a ve videu nechybí běžné stereotypy, které se v klipech těchto mladých hudebníků objevují. K realizaci přibrali ještě další dva muzikanty – písničkáře Pekaře a zpěváka Jakuba Děkana.

Píseň Chtěl jsem ti říct vznikla z vtipného popěvku, kterým si kapela Rybičky 48 zkracovala cestu na svá vystoupení. Z něj se nakonec vyklubal nový letní hit, který dokonce putuje i do českých rádií. Zajímavé je, že kromě Pekaře v písni zpívá a ve videoklipu hraje i Jakub Děkan, který je znám právě svou spoluprácí s několika kapelami, které píseň paroduje.

„Fanoušci filmů Rambo vědí, že je v něm postava kapitána, kterého hraje stejný herec, jaký se později objevil i v parodii na Ramba Žhavé výstřely 2. A přesně to se nám podařilo s Jakubem Děkanem. Dokázal si vystřelit sám ze sebe. Strašně jsme si během natáčení padli do noty,“ popisuje zpěvák Rybiček Kuba Ryba. „Jsem strašně spokojenej. Dokážu si představit, že někdy časem navážeme na další spolupráci, pokud samozřejmě budou mít kluci zájem,“ říká Jakub Děkan.

Před natáčením zhlédla kapela desítky klipů, které nové video paroduje. „Všechny neduhy, co nám přišly vtipné, jako třeba protahující slabiky, záběry na zpěváka, kterého smáčí déšť, nebo to celé přehnané prožívání, jsme použili a snažili se posunout za další hranici,“ dodává s úsměvem Kuba Ryba.

Rybičky 48 objíždí v současné době mnoho letních hudebních festivalů. Na podzim se pak mohou jejich fanoušci těšit na akustické turné, v rámci kterého navštíví patnáct měst v Čechách i na Moravě. Na závěr roku je pak čeká trojice velkých koncertů, která ponese název 1000eré díky. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!