Passenger po Colours of Ostrava zahraje také v Praze. Doveze s sebou písně z chystaného alba

Passenger po Colours of Ostrava zahraje také v Praze. Doveze s sebou písně z chystaného alba  

Po svém úspěšném vystoupení na Colours of Ostrava přijíždí britský písničkář a skladatel Passenger zpět do České republiky. Tentokrát navštíví Prahu, kam zavítá i s celou svou kapelou a speciálním hostem, kterým se stane folkový zpěvák Gregory Alan Isakov původem z Jihoafrické republiky.

Po dvou letech se tak Passenger vrací do české metropole. Jeho koncert se uskuteční ve Velkém sále pražské Lucerny 2. října. A návštěvníci Colours of Ostrava už nyní ví, že je skutečně na co se těšit. Britský hudebník totiž není jen hvězdou jednoho hitu. Étery českých a světových rádií sice dobyl jen úspěšný singl Let Her Go, nicméně ani jeho další tvorba rozhodně není k zahození.

Passenger navíc získává srdce fanoušků nejen svou hudbou, ale také obrovskou upřímností a pokorou, která z jeho vystoupení čiší. Byť na Colours of Ostrava vystoupil bez doprovodu své kapely pouze s kytarou, dokázal obrovskou hlavní stage bez problému zaplnit a tisíce fanoušků mu doslova visely na rtech. Svou show navíc doprovázel i vtipnými průpovídkami, kterými publikum několikrát rozesmál. Je tedy jasné, že se má na co těšit i pražské publikum. Vstupenky do Lucerny jsou již nyní k dispozici v běžných internetových předprodejích. Lístek seženete za 750 korun.

Mike Rosenberg alias Passenger se stal z pouličního umělce světovou hvězdou právě díky zmiňovanému songu Let Her Go, který zhlédlo na Youtube již přes miliardu lidí. Na svém kontě má již sedm studiových alb. Nicméně fanoušci se mohou těšit již brzy na nové, na kterém populární hudebník právě pracuje. V červnu představil již pilotní singl z nové desky Somebody’s Love. Návštěvníci pražského koncertu se tak mohou těšit hity z očekávaného alba, ale i úspěšné kousky z předešlé tvorby. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna - Velký sál

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!