The Legends Rock Fest slaví půlkulatiny a láká na českou rockovou klasiku

The Legends Rock Fest slaví půlkulatiny a láká na českou rockovou klasiku  

Hořický festival The Legends Rock Fest oslaví letos již svůj pátý ročník. A co to znamená pro jeho návštěvníky? Jeden červencový rockový víkend strávený ve společnosti klasik české hudební scény. Dorazí kapely Arakain, Harlej, Dymytry i Doga.

The Legends Rock Fest se letos uskuteční ve dnech od 22. do 23. července a nabídne návštěvníkům tři dny plné české rockové muziky. Páteční program odstartuje kapela Rain z Nového Města pod Smrkem. Chybět nebudou ani Arakaini, kteří působí na české hudební scéně již více než tři desetiletí. Velkým lákadlem je bezesporu také vystoupení oblíbených kapel Dogy a Dymytry. Ty si vezmou na starosti první festivalovou noc.

V sobotu odstartuje festival již jedenáctou hodinou dopolední. Právě v tuto hodinu totiž vystoupí na stage jičínská hardrocková kapela Fénix. Tu pak na pódiu vystřídají formace Five O’Clock Tea a Debill Heads, které na festivalu vystoupí vůbec poprvé. Naopak kapela Komunál je festivalovou stálicí, která nechyběla na žádném z předchozích ročníků. V sobotu vystoupí také Aleš Brichta, DODO Doležal či kapela Traktor, jež si pro natočení svého druhého videoklipu vybrala právě festival The Legends Rock Fest.

O závěr letošního ročníku se pak postará oblíbená partička Harlej a metaloví Debustrol z Mladé Boleslavi.  Hudba ale není to jediné, na co organizátoři své návštěvníky lákají. Výhodou festivalu je především jeho příjemný areál a dostatečná blízkost od několika zajímavých míst, jako je třeba Masarykova věž či nedaleké koupaliště. Během pátečního dne pak nebudou chybět soutěže o zážitkové ceny, v rámci nichž mohou zájemci vyhrát třeba vstupenky na lanovou a bobovou dráhu, poukazy na Laser Game a další. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!