Druhou polovinu Colours of Ostrava drželi nad vodou Passenger, 2Cellos i legendární Underworld

Druhou polovinu Colours of Ostrava drželi nad vodou Passenger, 2Cellos i legendární Underworld

Patnáctý ročník multižánrového festivalu Colours of Ostrava je již minulostí. V neděli ho ukončilo vystoupení legendy elektronické taneční hudby Underworld. Pořadatele i návštěvníky tentokrát pořádně potrápilo počasí. Nicméně hudebních zážitků byly i letos spousty.

hodnoceno 8x
Líbí? Pošlete to dál...

PassengerPassenger

Do své druhé poloviny nevstoupil festival Colours of Ostrava příliš šťastně. Sobotní den totiž celý propršel a areál se pomalu proměňoval v malé Glastonbury. Všude bylo bahno a louže a ti, kteří si nezapomněli doma holínky, to vyhráli na plné čáře. Sobota byla navíc i z hlediska hudebního programu vůbec nejslabší, proto se mnoho návštěvníků schovávalo na vnitřních či krytých scénách. K večeru je však vytáhla do deště vystoupení zpěvačky Caro Emerald, české funky kapely Monkey Business, irských Kodaline a downtempových Thievery Corporation.

V neděli pak konečně vysvitlo tak očekávané sluníčko a návštěvníci si ho velmi užívali. Během koncertu 2Cellos se před hlavní scénou shromáždil snad největší návštěvnický dav za celé čtyři dny. Podobného počtu diváků se dočkal také britský písničkář Passenger, který všem dokázal, že rozhodně není jen zpěvákem jedné rádiové hitovky. O oficiální závěr letošních Colours of Ostrava se pak postarali legendární Underworld, kteří dav pod pódiem leckdy až nekontrolovatelně rozpařili.

Organizátoři letos odmítají sdělit, kolik návštěvníků se festivalu zúčastnilo. S největší pravděpodobností jich došlo ale výrazně méně než minulý ročník, čímž Colours of Ostrava vůbec poprvé porušila tradici neustálého zvětšování návštěvnosti. Nicméně i tak byl festival také letos nezapomenutelným zážitkem se spoustou hudebních překvapení nejen na hlavních stagích. 

Další náhodné fotky z galerie...

The VaccinesThievery Corporation 2CellosUnderworld

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...