Barvy léta letos poprvé přivítají skupinu Tata Bojs

Barvy léta letos poprvé přivítají skupinu Tata Bojs 

V pátek 15. a v sobotu 16. července se letos již popatnácté stane areál poděbradského Jezera dějištěm hudebního festivalu Barvy léta. Tradičně se zaměřuje na československou, především punk rockovou scénu. Premiéru zde zažije pražská alternativní kapela Tata Bojs.

V pátek program odstartuje již v 15.30 hodin Hudební divadlo Karlín, po nich následují Michal Hrůza a Kapela Hrůzy, Visací zámek, Wohnout, tento ročník poprvé Tata Bojs a páteční noc zakončí ve 23 hodin rocknrollová skupina Imodium. Na festivalu klasicky nebude chybět stálice Tři sestry, která se na pódiu objeví v sobotu v 22 hodin a oslaví zde své další narozeniny.

V sobotu jako první odehrají violence-folkový Budulínek a trash-crossoveroví Braindead. Po nich se na stagi ukážou třeba punkoví veteráni SPS, Alkehol či E!E, rok stará alternativní formace Rudolfine, funky-soul-rocková skupina Ota Balage & Balage Band, rocknrolloví Doctor P.P. a nakonec dobře známé kapely – Tři sestry, Horkýže Slíže a festival uzavírající Vypsaná fiXa.

Kdo si bude chtít od hudby na chvíli odpočinout, může se zastavit v oddychové zóně s čajovnou, v hrací zóně či u stánku s merchem kapel. Nejmenší se mohou vyřádit v dětském koutku. K dispozici budou také svítící a ozdobné doplňky a můžete si nechat pomalovat tělo. Samozřejmostí je velké množství stánků s nápoji a jiným občerstvením.

Pokud nemáte zajištěné ubytování ve městě, můžete využívat bezplatného stanování v areálu festivalu. Na místě vstupenky pořídíte za 350 Kč (pátek), 450 Kč (sobota) a permanentku za 650 Kč. Děti do 3 let mají vstup zdarma, vozíčkáři a děti do 135 cm zaplatí za 1 den festivalu 170 Kč.

 

 

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!