Horečky fest nabídl multižánrový hudební zážitek. Zahráli kapela Jelen, Rytmus i zahraniční orchestr Vetex

Horečky fest nabídl multižánrový hudební zážitek. Zahráli kapela Jelen, Rytmus i zahraniční orchestr Vetex

Šestý ročník jednodenního festivalu Horečky fest, který se každoročně koná v úžasném prostředí u skokanského můstku ve Frenštátě pod Radhoštěm, nabídl i letos svým návštěvníkům velmi pestré hudební zážitky. Nechyběly kapely nejrůznějších žánrů i host ze zahraničí. A jelikož i počasí přálo, přírodní amfiteátr i jeho okolí zaplnily stovky návštěvníků.

hodnoceno 8x
Líbí? Pošlete to dál...

Rytmus Rytmus

Příchozí bavily v sobotu 9. července zajímaví hudební interpreti od brzkých odpoledních hodin až do noci. Horečky fest získal za šest let své existence označení rodinný festival, což dokázal i letos. Vystoupení nejrůznějších žánrů si užívali rodiče i jejich ratolesti. Pro děti byla navíc k dispozici také festivalová školka, kde se mohly pořádně vyblbnout.

Největší ohlas si vysloužila kapela Jelen, která potěšila diváky známými písničkami, ale také pořádnou dávkou energie. Nechyběly ani klasiky v podání stálice české hudební scény Mňágy a Žďorp. Návštěvníky pořádně roztančila balkánská dechovka v podání belgicko-francouzské formace Vetex a dorazily také kapely Zrní či The Truth Is Out There, která potěšila své fanoušky hardcorovými peckami.

V programu nechyběla ani účastnice hudební televizní soutěže Lo Hrůzová a finalista Superstar Miro Šmajda, který předvedl návštěvníkům svůj nový účes. Ti, kteří se těšili na jeho dlouhé blonďaté vlasy, tak byli nejspíš velmi překvapeni krátkým sestřihem. Zatímco celý festival zahájil písničkář Sebastian, herec a zpěvák Josef Laufer a kapela DOCUKU z Valašského Meziříčí, o jeho závěr se v nočních hodinách postaral slovenský rapper Rytmus. Na třetí stagi pak hrály menší místní kapelky a pro všechny nadšence do taneční hudby vystupovali od podvečera DJs v taneční stodole. 

Další náhodné fotky z galerie...

JelenRytmus JelenLo Hrůzová


Amfiteátr na Horečkách nabídne brzy i tyto akce

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...