Startují Kryštof Kempy! Zahrají i Ivan Mládek, Jelen či Michal Hrůza

Startují Kryštof Kempy! Zahrají i Ivan Mládek, Jelen či Michal Hrůza  

Již zítra, v sobotu 9. července, odstartuje letošní série Kryštof Kempů. Ty jsou stejně jako při svém minulém ročníku zcela vyprodané. Návštěvníci se mohou opět těšit na speciální akustické koncerty a na zajímavý doprovodný program v režii Kryštofů. Letos navíc vše s pirátskou tématikou.

Jako první se mohou na kapelu Kryštof, která kempy pořádá, těšit návštěvníci v Mikulově. Ačkoliv je hlavním festivalovým dnem sobota, do kempu mohou zájemci dorazit již den předem. „Už při minulém ročníku se těšily velké oblibě pátky s kapelou ve stanovém městečku. Kapela odehrála pro nedočkavce lavičkový koncert, spala ve stanech vedle fanoušků, to samozřejmě zůstává,“ lákají Kryštofové.

A kdo se tentokrát postará o hudební program? Kromě zmiňovaných Kryštofů dorazí třeba Ivan MládekBanjo Bandem, Michal Hrůza se svou kapelou Hrůzy, stále populárnější kapela Jelen a písničkář Voxel, jehož doprovodí popové duo Light & Love.

Hudebním programem však zábava na kempech nekončí. Návštěvníci se mohou těšit na netradiční pirátské zážitky, o něž se postarají i samotní Kryštofové. Chybět nebudou pirátské pochoutky, bubenická škola, kytarové hudební lekce či grafická dílna. Především pro děti pak budou připravena divadelní představení i loutkový ateliér. A to vše v pirátském duchu, protože mottem letošního ročníku je „Proč se dávat k námořnictvu, když můžeme být piráty“.

Putovní Kryštof Kemp se po Mikulově vydá na svou festivalovou šňůru, během které připraví jednodenní pohodový den třeba i v Náměšti na Hané, na Hukvaldech, Konopišti či na plzeňském Lochotíně. Pokud ale ještě nemáte vstupenky doma v šuplíku, pravděpodobně se na festivaly letos nepodíváte. Všechny zastávky byly totiž vyprodané během několika dnů. 

Foto: Archiv Kryštof Kempů 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!