Rihanna nahrála píseň k jednomu z nejoblíbenějších titulů sci-fi. Nyní představuje nový videoklip!

Rihanna nahrála píseň k jednomu z nejoblíbenějších titulů sci-fi. Nyní představuje nový videoklip!  

Zpěvačka sama je jedním z nejprodávanějších interpretů všech dob. O to silnější pouto tvoří její nový kousek se závěrečným dílem nové trilogie veleznámého sci-fi Star Trek. Videoklip k písni Sledgehammer nasbíral za první den více jak dva a půl milionu zhlédnutí.

Zatímco barbadoskou zpěvačku na její koncertní šňůře čekají začátkem července severské země jako Norsko, Švédsko a Dánsko, fanoušci po celém světě si mohou mezitím užívat její nový song s názvem Sledgehammer. Ten Rihanna nahrála jako hlavní singl soundtracku k očekávanému filmu Star Trek: Do neznáma, který má premiéru plánovanou na 18. července. Ve třetím pokračování restartované ságy se samozřejmě vrátí stará parta ve složení Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg a další. J. J. Abramse v režii nahradí Justin Lin, který se dočkal úspěchu se svými pátými a šestými Rychle a Zběsile.

Na vzniku skladby se kromě Rihanny podílela také australská zpěvačka a textařka Sia Furler vystupující pod zkráceným pseudonymem Sia. Výsledek jejich společné práce pak za doprovodu producenta Jesseho Shatkina zazněl ve třetím traileru k filmu již 27. června, samostatný videoklip se však na Youtube kanálu zpěvačky objevil až včera. K jejímu stávajícímu repertoáru zároveň v podstatě přibyl unikát, jelikož se jedná o vůbec první hudební video natočené výlučně na kamery IMAX.

Krátce přes týden po premiéře filmu si čeští diváci a fanoušci zároveň dost možná budou moct poslechnout Sledgehammer dokonce i naživo. Rihanna bude totiž v rámci své Anti World Tour koncertovat 26. července také v pražské O2 Aréně. Představení se sice nejspíš obejde bez sci-fi kostýmu a lodi Enterprise, které zpěvačka do klipu neopomněla zahrnout, určitě ale předvede nezapomenutelnou show. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!