Hrdinný film Sully: zázrak na řece Hudson má svoji první ukázku!

Hrdinný film Sully: zázrak na řece Hudson má svoji první ukázku!  

Neuvěřitelný skutek pilota Chesleyho „Sully“ Sullenbergera, který se udál před více než sedmi lety, málem upadl v zapomnění. Tomu se ale rozhodl vyhnout režisér Clint Eastwood. Hlavní roli odvážného kapitána svěřil Tomu Hanksovi a společně nám v září tito dva pánové doslova předvedou zázrak. Na jeho trailer se však můžeme podívat už nyní.

Již z prvních několika záběrů v traileru je jasné, že se bude jednat o biografický snímek vysvětlující okolnosti incidentu a především události, které po něm následovaly. Tak to také v pozadí ukázky vysvětluje hlas samotného Toma Hankse, který ve filmu patří kapitánu Sullymu. Byly to totiž právě jeho výjimečné schopnosti, jenž 15. ledna v roce 2009 zachránily životy všech jeho 155 pasažérů, za něž nesl odpovědnost. Když po střetu s hejnem ptáků přišel o oba motory, přistál na řece Hudson. V danou chvíli neviděl žádnou jinou lepší možnost, dny a týdny po jeho hrdinském činu ovšem prostupují pochyby.

Vcelku bez pochyb však může být filmová produkce stojící za očekávaným snímkem. Režiséra Clinta Eastwooda mnozí znají pro jeho drama z prostředí boxerského ringu Million Dollar Baby, které mu vysloužilo hned dva z jeho čtyř celkových Oscarů. Hlavním tahounem je potom již zmiňovaný Tom Hanks, jehož herecké konto rovněž zdobí dvě zlaté sošky. Životopisné drama Sully: Zázrak na řece Hudson s premiérou plánovanou na 8. září ale není jediným filmem se známým hercem, na který se můžeme na podzim těšit.

O měsíc později, přesněji 13. října, vystoupí ze stránek knižní předlohy Inferno od Dana Browna. Zfilmování dalšího z napínavých dobrodružství profesora Roberta Langdona si vzal na starost opět režisér Ron Howard a hlavní roli nemohl předat nikomu jinému než Tomu Hanksovi. S ním se totiž společně podílel i na předešlých Andělech a démonech nebo Šifře mistra Leonarda.

Tak se nám Tom na podzim dostává na plátna hned dvakrát po sobě, a diváci si mohou podle nyní už obou zveřejněných ukázek vybrat, na který z filmů se těší víc. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!