Soutěž o vstupenky na Horečky fest. Nenechte si ujít Rytmuse, Jelena či Mňágu a Žďorp

Soutěž o vstupenky na Horečky fest. Nenechte si ujít Rytmuse, Jelena či Mňágu a Žďorp  

Již šestý ročník pohodového rodinného festivalu Horečky fest se uskuteční v sobotu 9. července. Svým návštěvníkům nabídne bohatý multižánrový hudební program, během kterého vystoupí třeba populární kapela Jelen, slovenský rapper Rytmus či písničkář Sebastian. Chybět však nebude ani doprovodný program a aktivity pro ty nejmenší návštěvníky.

Přestože je Horečky fest jen jednodenní akcí, nabízí návštěvníkům mnoho hudebních zážitků. Program totiž probíhá hned na čtyřech festivalových scénách. Zatímco na dvou hlavních se vystřídají hlavní interpreti, na další se dočkají svého programu především děti. Chybět nebude ani taneční stodola, kde od šesté hodiny podvečerní budou vystupovat Djs, aby návštěvníkům zprostředkovali pořádnou taneční afterparty až do brzkých ranních hodin.

A kdo na letošním ročníku Horečky festu vystoupí? Mezi největší lákadla patří již zmiňovaná kapela Jelen, slovenská star Rytmus a stálice české hudební scény Mňága a Žďorp. Především mladší fanynky pak určitě potěší vystoupení písničkáře Sebastiana či Mira Šmajdy s kapelou Terrapie. Dorazí také bláznivá dechovka Orchestre International du Vetex, která je složena ze čtrnácti muzikantů z Belgie, Francie a Balkánu. Program pak doplní i Josef Laufer, kapela Zrní a mnoho dalších.

První ročník Horečky festu se uskutečnil v roce 2011 a vdechl život zchátralému amfiteátru na Horečkách. V tomto přírodním divadle ležícím v těsné blízkosti věže skokanského můstku Jiřího Rašky ve Frenštátě pod Radhoštěm se koná dodnes. Vyznačuje se především svým krásným prostředím a pohodovou atmosférou. „Hlavními přínosy Horečky festu vidíme v tom, že tento festival vyrostl a stále roste, jak se říká zespodu. Tento festival vrátil život do míst, která už upadla v zapomnění. Podobu, kterou má festival dnes, mu vtiskli sami jeho návštěvníci a tak akci považují za svou“ vysvětlují organizátoři oblibu svého festivalu.

Vy se navíc díky naší soutěži můžete podívat na festival zcela zdarma! Pro pět šťastných výherců máme k dispozici dva volňásky. Stačí jen odpovědět na naší soutěžní otázku a mít štěstí při losování výherců.

Soutěžní otázka: V jakém kraji se nachází Frenštát pod Radhoštěm, kde se festival odehrává?

Správné odpovědi posílejte na email soutez@informuji.cz do pondělí 4. července do 14 hodin. Z došlých odpovědí vylosujeme pět výherců, kteří se na koncert i s doprovodem podívají zdarma.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!