Londýnští White Lies se vrací do Prahy. Dovezou s sebou své nejnovější album

Londýnští White Lies se vrací do Prahy. Dovezou s sebou své nejnovější album  

Anglická post-punková partička White Lies oznámila vydání svého čtvrtého alba a současně zveřejnila seznam zastávek podzimního turné, během něhož bude svůj nový počin představovat fanouškům živě. Jeden z koncertů se odehraje také v Praze, kde kapela vystoupí 4. listopadu v Lucerna Music Baru.

Čtvrté album londýnské kapely ponese název Friends. A již nyní vypustila první singl z nové desky Take It Out On Me. White Lies tentokrát natáčela album bez jakéhokoliv dohledu, bez termínů i bez producenta. Jedná se tedy o jakýsi „do it youself“ kousek, který má však ambice vyrovnat se úspěchu desek předchozích. Se zvukem pak kapele pomohl zvukový inženýr James Brown, David Wrench a Ed Buller.

Album bude obsahovat deset nových skladeb a vyjde na CD, vinylu, picture disku i jako digitální download. K dispozici bude také speciální box s kazetou a čtyřmi skladbami navíc. Tematicky se deska zaměřuje na lidské vztahy a jejich proměny v čase a kapela se v nich vůbec nebojí experimentovat s různými žánry. Proto při jejím poslechu mohou fanoušci narazit třeba na disko, romantickou baladu i stadiónovou rockovou skladbu Change A Thing.

Na podporu nového alba vyrazí kapela na velké evropské turné, během něhož navštíví 38 koncertních zastávek. Jedna z nich bude také v Praze, kde vystoupí 4. listopadu. Publikum se může těšit nejen na nové skladby, ale také na starší hitovky, které si již stihli oblíbit posluchači po celém světě.

Jako předkapela vystoupí v Praze formace The Ramona Flowers z anglického Bristolu. Vstupenky jsou k dostání od 29. června na pokladně Lucerna Music Baru či v internetovém předprodeji. Jejich cena je 690 korun, na místě pak budou lístky dražší o více jak stokorunu. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!