Rihannu doprovodí na pražském koncertu Big Sean a DJ Mustard

Rihannu doprovodí na pražském koncertu Big Sean a DJ Mustard  

Pražský koncert slavné barbadoské zpěvačky Rihanny se pomalu blíží! V rámci svého Anti World Tour, během něhož představuje svou nejnovější desku Anti, zavítá také do pražské O2 areny. Spolu s ní do české metropole dorazí ještě další dva hudebníci. Jako předskokané vystoupí Big Sean a DJ Mustard.

Rihanna vystoupí v O2 areně 26. července. Koncert se sem přesunul z původní Eden arény, kde měla barbadoská kráska vystoupit pod širým nebem. Pořadatelé stále upozorňují, že vstupenky zakoupené na koncert v Edenu nezůstávají v platnosti. Je je nutné vrátit v místě jejich zakoupení do 30. června a vyměnit je za lístky do O2 areny, které jsou stále k dispozici v internetovém předprodeji.

Zpěvačka Rihanna prodala po celém světě 54 milionů alb a 210 milionů digitálních skladeb. To z ní dělá vůbec nejprodávanějšího digitálního umělce všech dob. Pro mnoho fanoušků se stala ikonou moderní hudby. Zároveň je také velmi produktivní hudebnicí. Během sedmi let hudební kariéry vydala sedm alb, získala osm cen Grammy a hned třináctkrát dosáhla první příčky v singlových hitparádách.

Na své turné si Rihanna přibrala také dva předskokany. Původně pořadatelé avizovali, že dorazí The Weeknd, nakonec se však obsazení změnilo a se zpěvačkou vystoupí Big Sean a DJ Mustard. Kaliforňan Big Sean patří mezi celosvětově uznávané rappery. Na svém kontě má 3 alba a řadu nominací a výher v prestižních hudebních anketách. Do Prahy doveze i songy z nové desky Dark Sky Paradise, která vyšla minulý rok a na níž spolupracoval s umělci, jako jsou West, Drake, Ty Dolla Sign, Ariana Grande či jeho „předskokanský“ kolega DJ Mustard.

Pětadvacetiletý Američan DJ Mustard se kromě vlastních skladeb proslavil i prací pro jiné hudební interprety – ať už skladatelskou, či producentskou. Podílel se na několika úspěšných písní pro Jessie J, Fergie i Jamie Foxxe. Své debutové a prozatím poslední album 10 Summers vydal v srpnu roku 2014 a sám si ho i produkoval. Na skladbách spolupracoval s umělci jako Big Sean, Lil Wayne, Wiz Kalifa a Rick Ross

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: ,

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!