Smrtící The Voice. Po Christine Grimmie byl zavražděn další účastník talentové soutěže

Smrtící The Voice. Po Christine Grimmie byl zavražděn další účastník talentové soutěže  

Když ozbrojený útočník v pátek 10. června zastřelil v Orlandu na Floridě talentovanou zpěvačku Christinu Grimmie, Amerika byla otřesená. Mladá hudebnice se proslavila nejen coververzemi písniček na Youtube, ale také svou účastí v talentové soutěži The Voice. Její mexické verze se zúčastnil i zpěvák Alejandro Fuentes, který byl ve čtvrtek přepaden a zavražděn.

Oblíbený mexický zpěvák Alejandro Fuentes byl přepaden ve čtvrtek v Chicagu. Poté, co odmítl vystoupit ze svého auta, ho pachatel několikrát střelil. O tři dny později zpěvák smrtelným zraněním podlehl. Pro Spojené státy je to šok. Jedná se totiž o druhou vraždu populárního hudebníka, která se stala na jejich území během pouhého týdne. Christinu Grimmie a Alejandra Fuentese navíc spojuje právě účast v talentové soutěži The Voice.

Christině Grimmie bylo teprve dvaadvacet let, co ji 10. června třikrát postřelil ozbrojený útočník během autogramiády, která následovala po jejím koncertu v Plaza Live Theater. Zřejmě psychicky nemocný fanoušek pak otočil svou zbraň proti sobě a spáchal sebevraždu. Zpěvačka o den později svým zraněním v nemocnici podlehla. Motiv střelce tak zůstává dál neznámý.

Pětačtyřicetiletý Alejandro Fuentes se nestal obětí psychicky nemocného fanouška, ale loupežného přepadení. Pachatele se zatím nepodařilo dopadnout. Zpěvák údajně slavil tu noc své narozeniny. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!