The Neighbourhood představili předskokana pražského koncertu. Stane se jím zpěvák BØRNS

The Neighbourhood představili předskokana pražského koncertu. Stane se jím zpěvák BØRNS 

Americká alternativně pop-rocková skupina The Neighbourhood se po svém vyprodaném koncertu v Lucerna Music Baru vrací zpět do Prahy! Fanoušci se jí dočkají již během prázdnin a spolu s ní i amerického skladatele a zpěváka BØRNSe. Právě jeho si zvolila populární kapela za svého předskokana.

Ačkoli jsou hlavním tahákem srpnového koncertu především slavní The Neighbourhood, pozornost si zaslouží i indie-rockový zpěvák a skladatel Garrett Borns, jenž vystupuje pod uměleckým jménem BØRNS. Svůj debutový singl 10 000 Emerald Pools vydal teprve v roce 2014, již nyní má ale na Youtube téměř tři miliony zhlédnutí. Následovalo první EP s dalším úspěšným songem Electric Love.

Svou stoupající slávu posílil BØRNS i množstvím koncertů v klubech i na velkých festivalech. Minulý rok spatřilo světlo světa i jeho debutové studiové album Dopamine, které sklidilo nadšené reakce nejen u fanoušků, ale také u hudebních kritiků. Je tedy jasné, že si The Neighbourhood vybrali svého předskokana skutečně dobře.

Pražský koncert kapely The Neighbourhood, který odstartuje zpěvák BØRNS, se uskuteční 16. srpnaRiegrových sadech. Hudebníci se zde představí pod širým nebem, tudíž si mohou fanoušci užít vystoupení svých oblíbenců přímo pod hvězdnou oblohou. Vstupenky jsou stále k dispozici v internetových předprodejích za 595 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!