Kapela Oceán pokřtila v Roxy novou desku mořskou vodou

Kapela Oceán pokřtila v Roxy novou desku mořskou vodou

Obnovená českobudějovická kapela Oceán, kterou před mnoha lety proslavil především již zesnulý zpěvák Petr Muk, vydala po téměř čtvrt století novou studiovou desku, se kterou slaví velký úspěch. Album slavnostně pokřtila v pražském klubu Roxy. A to nikoli šampaňským, ale mořskou vodou.

hodnoceno 3x
Líbí? Pošlete to dál...

Nová deska nese název Ve smíru a v Roxy ji pokřtila kapela Oceán ve středu 15. června spolu s těmi, kteří se na jejím vzniku podíleli. Nechyběl ani ředitel vydavatelství Warner Music Vladimír Kočandrle či Petr Soukup, zástupce OSY nebo producent Armin Effenberger. Byl přizván také fanoušek z publika, jenž chytil tričko, které těsně předtím vhodila zpěvačka Jitka Charvátová do davu pod pódiem.

Křest přišel na řadu přibližně v polovině koncertu, během kterého skupina představila svůj nový koncertní program. Návštěvníci se dočkali hitů jako Ráchel, Dávná zem, ale i zcela nových songů z nové desky. Mezi nimi nechyběly samozřejmě ani singly Dante a Bludný Holanďan.

Album Ve smíru bude pokřtěno ještě dvakrát. Ve středu 22. června se mohou na svůj koncert těšit i návštěvníci brněnské Flédy. V srpnu se pak dočkají i fanoušci v Bratislavě. Ti, kteří se na křesty nedostanou, nemusí zoufat. Kapela totiž právě nyní plánuje termíny svého podzimního turné.

Další náhodné fotky z galerie...

Kapela Oceán pokřtila v Roxy novou desku mořskou vodouKapela Oceán pokřtila v Roxy novou desku mořskou vodou Petr HonsKapela Oceán pokřtila v Roxy novou desku mořskou vodou

|

70%

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...