Monstrózní Lordi vystoupí po šesti letech v Ostravě

Monstrózní Lordi vystoupí po šesti letech v Ostravě 

Po úspěšném koncertu v Ostravě z roku 2010 se heavymetalová a hardrocková kapela Lordi vrací zpět. Kontroverzní partička z Finska známá svými hororovými maskami, bizarními převleky a celkovým monstrózním vzhledem vystoupí po šesti letech v moravskoslezské metropoli v rámci své European Lordi Monstour 2016.

Před šesti lety LordiBonver AreněOstravě předvedli neskutečnou pekelnou show a ukázali jejich schopnosti, co se týče pódiového vystoupení. Letos u nás představí svou novou desku, kterou plánují na září a následně na to se vydají na evropské turné. Fanoušci očekávají novinku plnou perfektního a kvalitního hard rocku. Nicméně jak bude nová deska skutečně vypadat, je ještě ukryto ve hvězdách. Třeba nás v říjnu překvapí. Co je však jisté, že nás čeká perfektní show, hororové masky, kvalitní muzika, promyšlená pyrotechnická technika a neskutečná energie, kterou dokáže kapela nakazit všechny diváky.

Lordi na podzim odehrají v České republice tři koncerty. Ten první, kterým své turné u nás zahájí, se uskuteční právě v Ostravě, a to 20. října. Poté se kapela přesune do Sportovní halyHluku a poslední vystoupení české fanoušky čeká v PrazeMeet Factory.

Lordi si za vzor berou kapelu Kiss, díky které vznikl také nápad vystupovat v kostýmech. Ty se staly jejich životním stylem. Kapela bez nich odmítá vystupovat, dokonce se s nimi i fotí a poskytuje rozhovory. Frontman kapely Mr. Lordi (podle, kterého je kapela pojmenována) ve většině případů kostýmy a obleky sám navrhuje a vyrábí. Mezi další vzory řadí například Accept, Twisted Sister či Alice Cooper. V roce 2006 zvítězili v Eurovision Song Contest, díky čemuž se dostali do povědomí většího počtu lidí. Kvůli jejich kostýmům, které některým lidem přišly satanistické, měla být kapela diskvalifikována. A jejich anglicky zpívaná píseň Hard Rock Hallelujah se stala hitem.  

Foto: oficiální stránky skupiny Lordi

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!