Po festivalové sezóně se kapela Kryštof vrátí zpět do hal. Některé koncerty jsou už vyprodané

Po festivalové sezóně se kapela Kryštof vrátí zpět do hal. Některé koncerty jsou už vyprodané  

Popularita kapely Kryštof stále neutichá. Ba naopak! Vzhledem k obrovskému zájmu o koncerty svého jarního Srdcebeat tour i o prázdninové Kryštof Kempy, které jsou již beznadějně vyprodané, se skupina rozhodla přidat na podzim dalších devět koncertů. Během nich se Kryštofové rozhodli vrátit do českých hal.

Byť se jedná o podzimní pokračování Srdcebeat Club Tour, do klubů se Kryštof nevrátí. Návštěvníci si je mohou užít opět ve velkých halách po celé České republice. Některá města jsou ale již vyprodaná. Lístky do pražského Fora Karlín už jen tak neseženete. Stejně jsou na tom také oba brněnské koncerty v Sono Centru.

Na své si ale přijdou i slovenští fanoušci. I u našich východních sousedů totiž odehrají Kryštofové podzimní koncerty, konkrétně v Košicích, Banské Bystrici a Trnavě. Česká koncertní šňůra odstartuje až po nich - 25. listopadu v Brně. V průběhu listopadu a prosince tak kapela odehraje tři slovenské koncerty a devět českých. S sebou přiberou kapelu Nebe

Skupina Kryštof chce dát prostřednictvím podzimních koncertů šanci i těm, kteří nesehnali lístek na jarní tour či na Kryštof Kempy. Následující rok nebude skupina téměř koncertovat, proto chce nyní vyjít fanouškům co nejvíce vstříc. V roce 2017 budeme koncertovat spíše výjimečně, zatím to vypadá na tři koncerty,“ oznámili členové kapely svůj plán na příští rok.

Termíny Srdcebeat Club Tour 2016:

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci: ,

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!