Příští týden vystoupí v Praze producent a zpěvák Jeremih. Zasoutěžte si o lístky!

Příští týden vystoupí v Praze producent a zpěvák Jeremih. Zasoutěžte si o lístky!  

Americký raper, R&B zpěvák a producent Jeremih, který má na svém kontě třeba songy Kanye Westa, dorazí již příští týden do Prahy. S sebou přiveze svou novou desku Late Nights, která si získala přízeň jak kritiků, tak fanoušků. Jako předskokani vystoupí čeští hudebníci z projektu VR/NOBODY.

Koncert Jeremiho se uskuteční již v úterý 14. června v pražském klubu Roxy. Bude se jednat o vůbec první vystoupení, které hudebník v České republice odehraje. Jeremih kromě vlastní tvorby spolupracuje i s jinými umělci. Své síly spojit s takovými hvězdami, jako jsou třeba 50 Cent, Lil Wayne, Wiz Khalifa, Busta Rhymes, J. Cole a mnoho dalších. Dokonce produkoval písně Kanye Westa i zpěvačky Micki Minaj.

Jeremih má na svém kontě již tři studiová alba, která se umístila na předních příčkách hitparád. Velmi kladné hodnocení získala i u hudebních kritiků. Nyní připravuje zpěvák svou v pořadí již čtvrtou řadovou desku. Proto lze předpokládat, že na koncertu potěší fanoušky i novými, dosud nevydanými, skladbami.

Vy se navíc můžete na koncert podívat zcela zdarma! Stačí jen správně zodpovědět naší otázku a mít trochu štěstí. Jeden výherce se pak může těšit na dva volné lístky.

Soutěžní otázka: Jaký název ponese chystaná deska Jeremiho, kterou plánuje vydat ještě tento rok?

Správné odpovědi posílejte na email soutez@informuji.cz do neděle 12. června do 14 hodin. Z došlých odpovědí vylosujeme jednoho výherce, který se na koncert i s doprovodem podívá zdarma.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!