Tři sestry pokračují ve svém koncertním turné. V pátek navštíví středočeský Točník

Tři sestry pokračují ve svém koncertním turné. V pátek navštíví středočeský Točník   

Lou Fanánek Hagen se svou kapelou Tři sestry objíždí česká města v rámci Radegast Tour 2016 již od 13. května, kdy odstartovali svou koncertní šňůru v litvínovském letním kině. Za sebou mají kromě Litvínova i vystoupení v Lomnici nad Popelkou, Rakovníku a Mutěnicích. Daleko více zastávek je ale teprve čeká. Kromě letních festivalů chystá totiž skupina i samostatné koncerty, na kterých ji doprovodí i kapely jako Vypsaná Fixa, E!E, Doktor P.P. či Dukla Vozovna.

Další koncert čeká kapelu Tři sestry i její fanoušky v pátek 10. června, kdy zahraje na fotbalovém stadionu středočeského Točníku. Návštěvníci se mohou opět těšit nejen na dvouhodinový koncert, ale také na velkolepou pódiovou show. Jako doprovod s sebou skupina doveze hned tři další hudební interprety. Zahrají punkoví E!E, energický Doctor P.P. i turnovská partička De Bill Heads.

V průběhu června, července, srpna i září pak objedou Tři sestry se svým turné ještě dalších patnáct českých i moravských měst. Většinou se představí fanouškům buď na fotbalových stadionech, nebo letních kinech či koupalištích. Letošní Radegast Tour pak zakončí 3. září v Písku.

Vstupenky na turné je možné zakoupit v internetovém předprodeji sítě TicketStream. Jejich cena se v závislosti na místě konání pohybuje v rozmezí od 300 do 330 korun. K dispozici jsou také v klasickém kamenném předprodeji. Na místě pak zájemci zakoupí lístek za 350 korun.

Samozřejmě že populární kapela ani letos nevynechá některé letní hudební festivaly. Již 11. června vystoupí na litovelské městské akci s názvem Hanácké Benátky. Na konci června pak dorazí na kadaňský festival Vysmáté léto. Chybět nebudou Tři sestry ani na kultovním Rock for Peoplu, Vysočina festu, Keltské noci či na Pekelným strově v Holýšově. 

Termíny Tři sestry Radegast Tour 2016:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci: ,

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!