Tomáš Klus se vrací na koncertní pódia. S Cílovou skupinou chystá RecyKlus tour

Tomáš Klus se vrací na koncertní pódia. S Cílovou skupinou chystá RecyKlus tour  

Populární zpěvák Tomáš Klus se po roce vrátí na koncertní pódia. Nedávno oslavil narození svého druhého potomka, chvíli na to potěšit své fanoušky tím, že ohlásil termíny nového podzimního turné. To nese název RecyKlus a zahrne několik koncertů v České republice i na Slovensku.

Turné RecyKlus odstartuje 30. záříHavlíčkově Brodě. Následovat budou zastávky v Hradci Králové, Plzni, Liberci, Českých Budějovicích, Praze, Ostravě i Brně. Tomáš Klus nezapomněl ale ani na své slovenské fanoušky, a proto zahrnuje podzimní turné i čtyři zastávky u našich východních sousedů. Poslední koncert pak odehraje Klus s kapelou na konci listopadu v Olomouci.

Koncertní šňůra bude navíc specifická tím, že samotní fanoušci zvolí, jaké písně na koncertech Klus s kapelou zahraje a zrecykluje do nového kabátu. Lidé budou moci vybrat skladby na stránkách Recyklus.cz, které budou brzy spuštěny.

Po roční pauze se tak vrátí Tomáš Klus i jeho Cílová skupina na koncertní prkna. O novém turné informoval Klus své fanoušky prostřednictvím sociálních sítí pár hodin po narození syna Alfréda. Milí, spouštíme předprodej na RECYKLUS TOUR, kterého se nemůžem dočkat, což fyzicky symbolizuje třas, jenž pociťuju kdykoli, když mi někdo z Cílovky napíše: Pojď do zkušebny,“ zveřejnil na svých stránkách. Vstupenky jsou již nyní k dispozici v internetovém předprodeji.

Termíny:

30. 09. Havlíčkův Brod /KD Ostrov/
01. 10. Hradec Králové /Kongresové centrum Aldis/
07. 10. Plzeň /KD Peklo/
08. 10. Liberec /KD/
15. 10. České Budějovice /Autobusová vozovna/
21. 10. Praha /Forum Karlín/
30. 10. Ostrava /DK města Ostravy/
31. 10. Ostrava /DK města Ostravy/
03. 11. Brno /Semilasso/
04. 11. Brno /Semilasso/
19. 11. Poprad /Aréna/
20. 11. Košice /Angels Aréna/
22. 11. Trenčín /Piano Club/
23. 11. Bratislava /Hant Aréna/
26. 11. Olomouc /Výstaviště Flora Olomouc/

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!