Červnový víkend ve znamení lahodného moku nabídne první ročník Slavnosti cideru

Červnový víkend ve znamení lahodného moku nabídne první ročník Slavnosti cideru  

Pro všechny fanoušky moku ze zkvašeného ovoce se druhý červnový víkend chystá na Smíchovské náplavce velká Slavnost cideru. Její návštěvníci se mohou těšit nejen na pestrý výběr ciderů od nejrůznějších výrobců, ale také na muziku, filmy i dobré jídlo.

„Vyrobit skvělý cider není procházka jablečným sadem. A když už se dílo podaří, je nutná pořádná oslava,“ vysvětlují organizátoři důvod uspořádání zbrusu nové Slavnosti cideru. Ta se uskuteční ve dnech od 17. do 19. června na Smíchovské náplavce v Praze. „Veselice to bude veliká, plná muziky, filmu, dobrého jídla. A hlavně cideru. Jako oslavenec si totiž zaslouží veškerou pozornost,“ dodávají.

Během tří dnů tak budou moci návštěvníci ochutnat cidery od více než 20 výrobců všech velikostí. Chybět nebudou malé podniky, ani velcí hráči. Zájemci si budou moci zakoupit i míchané drinky z moštů i cideru, jablkovici, kávu i řemeslné pivo.

Po celé tři dny bude k dispozici i bohatý hudební program. Pro návštěvníky zahrají třeba DJ Beduan, DJ Curfex či DJ Coolcream. Dorazí také písničkáři Markéta Zdeňková a Štěpánek Janouškem, triphopoví Melichar a Mikšíček či kapely Jeremy a Hard to Frame.

Vstup na akci je zcela zdarma. Pokud ale chcete Slavnost cideru podpořit, můžete to udělat prostřednictvím její kampaně na HITHITu. Za finanční příspěvky tak získáte i speciální bonusy. Od malých placek, přes trička a cidery až k výletu do Polabské moštárny. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání: Smíchovská náplavka

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!