Soutěž: Festival Cirkulum doveze do Ostravy cirkusové spolky z celého světa. Chcete být u toho?

Soutěž: Festival Cirkulum doveze do Ostravy cirkusové spolky z celého světa. Chcete být u toho?  

Premiérový ročník mezinárodního festivalu nového cirkusu a pouličního divadla Cirkulum zpestří ve dnech od 10. do 12. června ostravskou Porubu. Právě sem se totiž sjedou umělci a artisté z celé České republiky i ze zahraničí. Chybět nebudou spolky ze Spojených států, Kanady, Německa, Thajska i Nového Zélandu.

Druhý červnový víkend se promění Ostrava v centrum nového cirkusu i pouličního divadla. Hned na několika místech v Porubě se odehraje atraktivní program. Část festivalu bude návštěvníkům přístupná zcela zdarma. Za ty nejočekávanější čísla si ale zájemci zaplatit musí. S námi se ale můžete i na ně dostat zadarmo!

Mezi nejočekávanější představení patří vystoupení keňsko-italského souboru The Black Blues Brothers a show Strange Comedy, kterou do Ostravy doveze kanadsko-americká dvojice artistů. A právě o vstupenky na ně si můžete spolu s námi zasoutěžit! Stačí jen správně zodpovědět naší otázku a mít trochu štěstí. Čtyři výherci se pak mohou těšit na dva volné lístky na show, kterou si sám vyberou.

Soutěžní otázka: Na jaké umělecké žánry se festival Cirkulum zaměřuje?

Spolu s odpovědí napište do e-mailu také název představení, kterého se chcete i s doprovodem zúčastnit. K dispozici je show Strange Comedy (10. června, 20:00) a The Black Blues Brothers (11. června, 20:00).

Správné odpovědi posílejte na email soutez@informuji.cz do úterý 7. června do 14 hodin. Z došlých odpovědí vylosujeme čtyři výherce, kteří se na festival i s doprovodem podívají zdarma.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!