Jičínský Food Festival nabízí ve svém druhém ročníku nejednu novinku

Jičínský Food Festival nabízí ve svém druhém ročníku nejednu novinku 

Vůbec ještě před zahájením léta a plavkové sezóny můžete naposledy naplnit břicha tím nejlepším jídlem. V Zámeckém parku města Jičín totiž tento rok opět zakotví svůj stánek nejenom šéfkuchaři vybraných restaurací z regionu Český ráj, ale i jeho okolí. Náročnější ochutnavači se navíc letos mohou vrátit i k samotným kořenům.

A co že to vůbec těmi kořeny myslíme? Vůněmi důmyslných a bohatých pokrmů prosáknutý program nabízí 18. června ve druhém ročníku Jičínského Food Festivalu oficiálně také výtečnou možnost k tomu, jak takové množství dobrého jídla ideálně spláchnout a vytrávit. Novinkou v repertoáru zážitků budou pivní slavnosti vybraného pivovaru. Mimo Food Festival tak budou moct obyvatelé i návštěvníci Jičína navštívit rovněž Beer Festival, který se bude také konat v Zámeckém parku města.

Tím ale festival s novinkami stále ještě není hotov. Volný prostor v žaludku by se měli návštěvníci akce vyhradit pro něco ještě novějšího a speciálnějšího. Program totiž kromě Beer Festivalu doplní i sekce „Street Food“, kolem které se nesou zatím neznámé pachy. Můžete očekávat hamburgery, hranolky a hot dogy, akorát v luxusnějším provedení, nebo se za novou sekcí skrývá něco mnohem víc?

Více než pěti tisícům návštěvníků z loňského prvního ročníku se budou další informace možná zdát už ohrané, ale nic nebude dvakrát úplně stejné. Degustační zážitky na festivalu bude opět doprovázet celodenní program sestávající z divadelních, tanečních a hudebních vystoupení, barmanské show, samozřejmých prezentací gastronomů vystavujících své umění a soutěží. Chybět nebude ani program pro děti, pokud tedy s plnými žaludky budou ještě stačit. V záloze pak čeká jedno velké překvapení pro všechny. Návštěvníci festivalu se můžou těšit na stand up show Na stojáka s Danielem Čechem, Ester Kočičkovou, René Jahodou a Marinem Vasquezem.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Zámek Jičín nabízí i další akce

Místo konání: Zámek Jičín

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!