Sázavafest v květnu? Pořadatelé chystají malé ochutnávky

Sázavafest v květnu? Pořadatelé chystají malé ochutnávky 

Přestože se multižánrový Sázavafest uskuteční až v srpnu, již nyní se mohou jeho návštěvníci těšit na malé festivalové ochutnávky. V pátek 20. května totiž startuje hudební program v nákupních centrech, který má lákat právě na letošní ročník Sázavafestu. Během ochutnávek se mohou fanoušci těšit třeba na Majka Spirita, duo Atmo Music či Martina Haricha.

Speciální „ochutnávkové“ koncerty statují již dnes, 20. května, v Nákupním centru Královo Pole v Brně. Již od 14 hodin budou pro návštěvníky připravené zábavné zóny pro rodiny i studenty, odbitím 18 hodiny pak odstartuje hudební program, během kterého vystoupí slovenský raper Majk Spirit, zpěvák Pavel Callta, formace Atmo Music, vycházející hvězda Sebastian i Martin Harich. Moderování akce se ujme populární Leoš Mareš.

Za týden se pak dočká své demoverze Sázavafestu také pražské publikum. Uskuteční se přímo u hlavního vchodu Nákupního centra Nový Smíchov od 16 do 18 hodin a v zredukovanějším programu, než bude ten brněnský, nabídne vystoupení Sebastiana a Pavla Callty. Poslední zastávkou festivalové ochutnávky se stane City Park Jihlava, kam se program přesune v červnu.

Sázavafest tento rok odstartuje 4. srpna a nabídne návštěvníkům tři dny ve znamení hudebních interpretů nejrůznějších žánrů. Chybět nebudou zahraniční hosté, ale program bude patřit především hvězdám tuzemské hudební scény. Fanoušci se mohou těšit třeba na Blue Effect, Chinaski, Ewu Farnou, Krucipüsk či Mig 21. Z Německa dorazí kapela Final Stair, projekt M.I.N.E i zpěvačka Meg Pfeiffer, z Rakouska Kitty in a Casket.

Foto: Lukáš Navara

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!