Zpěvačka Sara Hartman vystoupí v Praze. A vy můžete být u toho!

Zpěvačka Sara Hartman vystoupí v Praze. A vy můžete být u toho! 

Sara Hartman, která na konci ledna vystoupila v pražské O2 areně jako předskokanka britské popové zpěvačky Ellie Goulding, se po několika měsících opět vrací do České republiky. Tentokrát sem přijíždí potěšit fanoušky svým prvním sólovým koncertem.

Zpěvačka Sara Hartman zahraje již ve čtvrtek 26. května v pražském klubu La Loca. Návštěvníci se tak mohou těšit na daleko intimnější vystoupení, než byl koncert v O2 aréně, kde vystoupila před Ellie Goulding. Právě během jejího lednového koncertu mnoho návštěvníků nadchla svým charakteristickým hlasem i písněmi.

Sara Hartman se nedávno přestěhovala z Ameriky do Berlína, aby si splnila svůj sen o pěvecké kariéře. Tvůrčí energie Evropského centra kultury ji velmi inspirovalo a dotlačilo k vydání svého vůbec prvního singlu Monster Lead Me Home. Ten má v současné době na Youtube již témě 750 tisíc zhlédnutí. Návštěvníci se mohou těšit na osobité popové písničkářství, které je pro Saru Hartman tak typické.

Vy se navíc můžete na koncert dostat zcela zdarma! Stačí jen správně zodpovědět naší otázku a mít trochu štěstí. Jeden výherce se pak může těšit na dva volné lístky.

Soutěžní otázka: Jak se jmenuje první singl Sary Hartman?

Správné odpovědi posílejte na email soutez@informuji.cz do úterý 24. května do 14 hodin. Z došlých odpovědí vylosujeme jednoho výherce, který se na koncert i s doprovodem podívá zdarma.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!