Kašpárkohraní nabídne vystoupení Jaroslava Uhlíře i zábavné odpoledne pro celou rodinu

Kašpárkohraní nabídne vystoupení Jaroslava Uhlíře i zábavné odpoledne pro celou rodinu  

Rádi byste zašli na nějakou akci, ale nechcete své ratolesti tahat po klasických hudebních festivalech, kterých je od června všude plno? Pak zajděte na Kašpárkohraní, kde se pobaví jak děti, tak dospělé. Na festival totiž letos dorazí třeba Jaroslav Uhlíř, Kašpárek v rohlíku i Ivan Mládek.

Již osmý ročník největšího rodinného festivalu v České republice Kašpárkohraní odstartuje v pražských Letenských sadech v neděli 12. června v přesné poledne. Bavit bude děti i dospělé až do sedmé hodiny večerní. I tento rok je vstup na festival navíc zcela zdarma. Návštěvníci se mohou těšit nejen na hudební vystoupení, ale také na divadla a mnoho dalších aktivit nejrůznějšího druhu.

O hudební část rodinného odpoledne se postará bejbypunková kapelka Kašpárek v rohlíku a hudebník Jaroslav Uhlíř, který publiku předvede své nejznámější hity, mezi které patří třeba písničky Když se zamiluje kůňVadí, nevadí a hity z mnoha pohádek či filmů jako Ať žijí duchové. Návštěvníci se mohou ale těšit i na populárního Jožina z bažin, kterého doveze Ivan Mládek a Banjo Band.

Organizátoři festivalu opět nezapomněli pozvat ani profesionální divadelní soubory. Chybět tak nebude interaktivní a jedinečný pouliční průvod Long Vehicle Circus, které kombinuje chůzi na vysokých chůdách s tancem, akrobacií, pantomimou i novým klaunstvím. Návštěvníci se mohou těšit také na klauniády, o které se postará Circus Sacra a své představení doveze i Divadlo Mimos a Divadlo Tondy Novotného. Divadelní program pak doplní i bublinková show Václava Strassera, který si navíc pro zájemce připraví i bublinkový workshop.

Pro děti bude připravena také umělecká dílna i mnoho sportovních aktivit. Návštěvníci se tak budou moci vyblbnout třeba na rugby, golfu, florbalu, baseballu, softballu, lakrosu, bojových uměních i jízdě na koni. Připraven bude také skateboarding, o který se postará samotná mistryně ČR Klára Kašparová. A zapomenout nemohli organizátoři samozřejmě ani na fotbal, který bude tento rok v režii AC Sparta Praha a dalších fotbalových klubů. Návštěvníci si budou moci prohlédnout také výstavu fotografií ze života aktivních handicapovaných sportovců 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!