Kupkofest letos láká na Xindla X, Michala Hrůzu i slovenskou kapelu Smola a Hrušky

Kupkofest letos láká na Xindla X, Michala Hrůzu i slovenskou kapelu Smola a Hrušky  

I letos čeká Nivnickou riviéru jedna z největších akcí v regionu. Právě sem totiž opět dorazí Kupkofest, který nabídne návštěvníkům celý den ve znamení hudby a zábavy. Návštěvníci se mohou těšit především na nabitý hudební program, v rámci něhož vystoupí třeba Xindl X, Michal Hrůza i kapela UDG.

Letošní ročník Kupkofestu se odehraje 16. července v Nivnicích v prostorách takzvané Nivnické riviéry, která nabízí návštěvníkům kromě kempu i koupaliště. Velký bazén však není největším lákadlem, proč na festival zavítat. I letos je totiž pro návštěvníky připraveno mnoho koncertů, během nichž vystoupí hvězdy české hudební scény.

Zatímco minulý rok na festivalu zářili interpreti, jako jsou slovenská kapela No Name či poppunkoví Rybičky 48, letos od nich štafetu přeberou třeba populární písničkář Xindl X či zpěvák Michal Hrůza. Chybět ale nebude ani kapela UDG či pražský písničkář Thom Artway, který bodoval u fanoušků především svým singlem I Have No Inspiration.

Program pak doplní slovenská reggae-punková skupina Smola a Hrušky a místní kapela 12:Piet. Dorazí také pražská partička Maniac, která svůj hudební styl nazývá jako lollipop-punk, i břeclavská skupina Bazztaarklan a folkový Ptakustik z Rožnova pod Radhoštěm. Festival navíc opět vyhlásil soutěž Talent Kupkofestu, prostřednictvím níž si mohou na pódiu zahrát také mladé, začínající kapelky.

Kromě hudby se mohou návštěvníci těšit na nejrůznější atrakce, které budou přístupné zcela zdarma, i na soutěže pro děti a koupání. Pokud si nechcete nechat tuto jednodenní akci ujít, neváhejte si zakoupit vstupenky již v předprodeji. V něm totiž seženete lístek za zvýhodněnou cenu 199 korun. Na místě vstupenka zdraží na 300 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!