Pražský koncert AC/DC se neúprosně blíží. Jako předkapela vystoupí čeští Doctor Victor

Pražský koncert AC/DC se neúprosně blíží. Jako předkapela vystoupí čeští Doctor Victor  

Koncert australské kapely AC/DC, o které se v současné době debatuje především v souvislosti se změnou zpěváka, se již za pár dní odehraje také v Praze. Před legendárními hard rockery vystoupí kapela Doctor Victor. Ta se tak stane vůbec první českou kapelou, která si kdy před AC/DC zahrála.

Jeden z nejočekávanějších koncertů tohoto roku se odehraje již v neděli 22. května na velkolepém prostranství pražského letiště v Letňanech. AC/DC zde představí fanouškům nejen své nové album Rock or Bust, ale také nového zpěváka Axla Rose, který nahradil na turné Briana Johnsona, jenž se musel vzdát živých vystoupení kvůli hrozbě kompletní ztráty sluchu.

Přestože se nejprve fanoušci velmi rozčilovali a Axla Rose z Guns N‘ Roses si jako zpěváka AC/DC neuměli představit, reakce z prvních koncertů jsou spíše pozitivní. Axl Rose návštěvníky mile překvapil a ukazuje se, že je velmi kvalitní náhradou. O tom se nicméně mohou přesvědčit fanoušci již v neděli.

Spolu s AC/DC zahraje na koncertu i americká kapela Tyler Bryant & The Shakedown, kterou s sebou Australané přibrali na své koncertní megaturné Rock or Bust. Návštěvníci se ale mohou těšit rovnou na dva předskokany. Chybět totiž nebude ani česká partička Doctor Victor, kterou si vybrali samotní členové kapely AC/DC ze tří vítězných kapel soutěže Radia Beat. „Je to splněný sen, který se jen tak neopakuje. Je nám obrovskou ctí být součástí! ” komentuje celou situaci kytarista Vojta Bureš, frontman kapely Doctor Victor.

Kromě toho oznámili organizátoři i důležité organizační záležitosti. Peněženky si klidně můžete nechat doma, protože peníze vám na koncertu k ničemu nebudou. Veškeré občerstvení si totiž zakoupíte výhradně prostřednictvím ACDC RFID karty. Ta je nabízená za poplatek 25 korun a stane se jakousi digitální peněženkou. Pokud si však budete chtít zakoupit některé z upomínkových předmětů AC/DC, hotovost potřebovat budete.

Letňanský areál bude otevřen již ve čtyři hodiny odpoledne. O hodinu později zahájí rockový večer čeští Doctor Victor, od půl sedmé pak bude patřit pódium kapele Tyler Bryant & The Shakedown. Legendární AC/DC pak ovládnou stage i davy fanoušků od osmé hodiny večerní.

V prodeji jsou ještě stále poslední vstupenky. Za lístek na stání zaplatíte 1 690 korun, za stání u pódia 2 490 korun a za sezení 3 750 korun. 

Foto: facebook.com/acdc, Roger Sargent

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Letiště Praha Letňany nabízí i další akce

Umělci: ,

Místo konání: Letiště Praha Letňany

Více o "AC/DC"

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!