Čtvrtý ročník projektu Ekompilace nabídne Tata Bojs i Zrní

Čtvrtý ročník projektu Ekompilace nabídne Tata Bojs i Zrní  

Projekt Ekompilace chystá i na toto léto sérii jednodenních festivalů, které potěší především hudební fanoušky menších regionálních měst. Kromě hudebního programu, během něhož vystoupí kapely Tata Bojs i Zrní, si mohou návštěvníci užít také osvětový doprovodný program. Celá akce je navíc zcela zdarma.

Cílem Ekompilace je i tento rok osvěta ohledně třídění odpadu, recyklace a podpora zajímavých regionálních muzikantů, kteří se na jednodenních hudebních akcích návštěvníkům představí. Návštěvníci si navíc celý festival užijí zcela zdarma.

Organizátoři projektu se rozhodli, že čtvrtý ročník se ponese ve znamení několika změn. Návštěvníci se tak mohou těšit na mnohem bohatší program, který odstartuje již v odpoledních hodinách edukačními aktivitami. Během nich se mohou zájemci dozvědět mnoho zajímavých informací o životním prostředí. Zúčastnit se mohou také bubenického workshopu či se pobavit u hudební recyklace ve formě Live Jukebox Stage.

V rámci hudebního programu se pak představí vždy dva headlineři. Štafetu po kapele Rybičky 48, která vystupovala jako hlavní hvězda na Ekompilaci minulý rok, přeberou skupiny Zrní a Tata Bojs. „Je skvělý, že se díky Ekompilaci dostaneme i do menších regionálních měst, kde se obvykle velké letní festivaly nekonají. Těšíme se i na společné koncerty s kapelou Zrní, kterou máme rádi. Chystáme se hrát písně starší i novější, hitovky i vykopávky a možná bude i překvapení v podobě hosta,“ říká k projektu Milan Cais z Tata Bojs.

Program pak doplní nadějné regionální kapely. Těch bude celkem šest a kromě možnosti zahrát si před početným publikem získají i prostor nahrát ve studiu dvě originální písničky na CD Ekompilace. To se bude pak zdarma rozdávat právě na festivalech. První se uskuteční 26. srpna v Mělníku. Následovat bude Vysoké Mýto, Sokolov, Frýdlant nad Ostravicí a Prachatice. Poslední hudební den v rámci Ekompiace proběhne 17. září v Domažlicích.

Turné Ekompilace 2016:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci: ,

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!