Červencovou Prahu roztančí newyorští We Are Scientists

Červencovou Prahu roztančí newyorští We Are Scientists  

Power popové duo z Brooklynu We Are Scientists vydalo v dubnu své páté studiové album, které vyjíždí podpořit i na velké turné. V rámci něj potěší i české fanoušky. Premiérově se totiž představí v pražském Lucerna Music Baru.

Pátá deska dvoučlenné kapely We Are Scientists nese název Helter Seltzer a jejímu vydání předcházel singl Buckle. Album produkoval bývalý klávesák kapely Max Hart, jenž hrál v posledních třech letech na klávesy v doprovodné kapely Katy Perry.

We Are Scientist neholdují žádnému přesně vymezenému hudebnímu žánru, proto si vymysleli svůj vlastní. "Napadlo nás, co že jsme to vlastně za žánr. Nejsme punk – snažíme se, aby naše písničky byly co nejhezčí. Nejsme přímočarý rock – náš vkus je na to trochu vyšinutý. Nejsme indie-rock — nemáme naše hlavy vysoko v oblacích. Tak jsme po dlouhém přemýšlení – asi tak deseti minutách a pár pivech – vymysleli svůj žánr - 'Helter Seltzer'," vysvětluje kapela.

Na písně z nového alba se mohou těšit i návštěvníci pražského koncertu. Ten se uskuteční 26. července v Lucerna Music Baru. Samozřejmě že nebudou chybět ani starší, ověřené hitovky. Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji. Jejich cena činí 390 korun plus poplatky. Na místě v den koncerty bude pak vstup ještě o sto korun dražší.

We Are Scientists mají v současné době na svém kontě již pět studiových alb. Za sebou mají vystoupení na světových festivalech, jako jsou Glastonbury, Coachella či Reading & Leeds. Jejich první album With Love & Squalor zaznamenalo velký úspěch, když se ho prodalo více jak 150 tisíc kusů. Mimo jiné vystupovali také jako předkapela slavných REM

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!