Kapela Wolf Alice dorazí do Prahy až v září. Jako předskokan vystoupí britští Gengahr

Kapela Wolf Alice dorazí do Prahy až v září. Jako předskokan vystoupí britští Gengahr 

Britská kapela Wolf Alice, která vydala svou debutovou desku teprve před necelým rokem, se představí poprvé v Praze. Původně zde měla zahrát již v únoru, nakonec byla nucena svůj koncert přesunout až na září. Nyní oznámila jména svého předskokana. Tím se stane britská indie rocková kapela Gengahr.

Přestože se kapela Wolf Alice poprvé výrazněji zapsala do podvědomí hudebních fanoušků teprve v roce 2013 singlem Fluffy a její debutové album My Love Is Cool spatřilo světlo světa minulý rok, patří jí pódia těch největších festivalů i hal po celém světě. První český koncert odehrají Wolf Alice v Paláci Akropolis 6. září.

Původně se měl koncert uskutečnit již 26. února. Britský objev minulého roku však část evropské tour přesunul až na září kvůli časové vytíženosti kapely. „Velmi nás mrzí, že musíme přesunout únorovou část evropského turné. Náš časový harmonogram se bohužel radikálně a nečekaně změnil s předáváním cen Grammy, NME a Brit Awards. Jen velmi neradi rušíme nebo přesouváme koncerty a je nám líto, že k tomu muselo dojít,” vyjádřili se členové kapely.

Kromě Wolf Alice se mohou návštěvníci zářijového koncertu těšit i na další britskou kapelu, která se návštěvníkům představí jako předskokan. Tím budou britští Gengahr, kteří se dali dohromady teprve před třemi lety. Během své krátké hudební kariéry ale stačili natočit několik úspěšných singlů, vydat úspěšné debutové album A Dream Outside i odehrát koncert na největším britském festivalu Glastonbury.

Vstupenky jsou k dispozici v internetových předprodejích za cenu 360 korun. Návštěvníci se mohou těšit na největší hity Wolf Alice jako Bros, Moaning Lisa Smile či Giant Pech, které mají na Youtube miliónová zhlédnutí. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Palác Akropolis nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Palác Akropolis

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!