Jazzová zpěvačka Diana Krall se chystá do Prahy. Nabídne průřez svou hudební kariérou

Jazzová zpěvačka Diana Krall se chystá do Prahy. Nabídne průřez svou hudební kariérou  

Po více než třech letech se do České republiky vrací kanadská jazzová pianistka a zpěvačka Diana Krall. V Praze se zastaví v rámci svého světového turné k albu Wallflower. Koncert slibuje průřez celou dosavadní hudební kariérou zpěvačky.

Jazzová hvězda Diana Krall zavítá do Prahy 3. července. Koncert, který slibuje mimořádný hudební a umělecký zážitek, se uskuteční v Kongresovém centru. Zde proběhlo i její poslední představení v roce 2012. Vstupenky jsou k dispozici již nyní v internetovém předprodeji sítě Ticketpro za 990 korun.

Diana Krall dorazí na koncert s klasickou jazzovou sestavou, která zahrnuje piano, kytaru, basu a bicí. Kytaru si vezme na starosti sólový umělec Anthony Wilson, která má na svém kontě již deset hudebních alb a dokonce i nominaci na prestižní Grammy. Držitel sedmi cen Grammy Robert Hurst se pak připojí k sestavě Diany Krall se svou basou. Bicích se ujme jazzový bubeník, hip-hopový producent a DJ Karriem Riggins. Za piáno se posadí pak samotná Diana Krall.

Diana Krall je kanadská jazzová zpěvačka, jejíž desky získaly celkem pět cen Grammy. Kromě toho má na svém kontě devět zlatých, tři platinové a sedm multiplatinových desek. Celkem prodala více než 15 milionů hudebních nosičů po celém světě.

Během světového Wallflower tour představuje zpěvačka své nejnovější stejnojmenné album Wallflower, které vyšlo minulý rok u Verve Records. Již čtyři měsíce po vydání se alba prodalo 600 tisíc kusů. Deska obsahuje osobité interpretace popových hitů, jako jsou například „California Dreamin‘“ od The Mamas and the Papas či „Desperado“ od The Eagles. 

Foto: Facebook.com 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Kongresové centrum Praha nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Kongresové centrum Praha

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!