Raperka Sharkass vydala první oficiální nahrávku a natočila další videoklip

Raperka Sharkass vydala první oficiální nahrávku a natočila další videoklip  

Naděje českého ženského rapu Sharkass, která na sebe poprvé upozornila v soutěži Česko Slovensko má talent, přichází s první oficiální nahrávkou. Jedná se o EP obsahující celkem čtyři písně. Jako první singl si zvolila zpěvačka píseň Plusy a mínusy, ke které natočila i zbrusu nový videoklip.

Sharkass má za sebou již několik úspěšných videoklipů. Ten nejnovější je speciální ale tím, že je natočen k prvnímu singlu z nově natočené oficiální nahrávky nazvené E.P. 2016. Videoklip k písni Plusy a mínusy je vizuálně i obsahově velmi silný. Natáčel se jednoho mrazivého únorového dne na severu Čech a za jeho scénářem, kamerou i režií stojí Jakub Mahdal.

To, co jsem chtěla říct, nestačilo vyjádřit jen slovy. V celém videu jsou vidět všechny živly naší planety, které dokreslují význam toho, co jsem měla na srdci:  oheň - pro mě vyjádření emocí, voda - chlad a to, že život plyne dál, vzduch - koloběh situací, které nás někdy dokážou pořádně vyvést z míry, země - rodina, zázemí,” vysvětluje talentovaná rapperka a zpěvačka svou inspiraci k písni i videoklipu.

Nové EP, které vyjde výhradně digitálně, pak obsahuje ještě další tří písně. První z nich Fly to the Blue Sky je fanouškům již známá díky úspěšnému videoklipu a rádiím. Nahrávka obsahuje taky song Přání. Jedná se o starší píseň, kterou však Sharkass převlékla do zcela nového hudebního kabátu. Čtveřici pak uzavírá emotivní balada Dokud to půjde.

Foto: Miroslav Novák 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!