Okoř se šťávou láká na kapelu Wohnout, ATMO music i Slzu

Okoř se šťávou láká na kapelu Wohnout, ATMO music i Slzu  

Wohnout, Slza, Sto zvířat, Visací zámek či ATMO music – všechny tyto formace se sejdou na konci května na zřícenině hradu Okoř. Právě zde se totiž uskuteční již 18. ročník jednodenního festival Okoř se šťávou. Ten nabídne návštěvníkům odpoledne nabité hudbou a zábavou.

Další ročník festivalu Okoř se šťávou, který se každoročně koná v blízkosti nejznámější české zříceniny, letos proběhne v sobotu 28. května. Nabitý program odstartuje již v poledne. A organizátoři doporučují přijít včas, protože festival nabídne zvučná jména od počátku až do konce.

A na koho se mohou návštěvníci těšit? V programu nechybí třeba populární česká partička Wohnout, která v současné době slaví své 20. narozeniny. Především pro mladší generaci hudebních fanoušků zahraje liberecká formace ATMO music, jejíž známý hit Andělé se stal druhým nejhranějším singlem v českých rádiích. Poprvé na festival zavítá duo Slza, určitě tudíž dojde i na populární písně Celibát či Lhůta záruční.

Program festivalu pak doplní ještě kapela Rybičky 48, Sto zvířat či pankáči z Visacího zámku. Svou novou desku Emotikon pak doveze skupina UDG, čerstvé album Noční motýl představí rocková partička České srdce. Novou desku má na svém kontě také kapela Všichni svatí, která si nenechá festival také ujít. Návštěvníci se pak mohou těšit i na zpěvačku Sabinu Křovákovou, zpěváka Michaela Foreta či karlovarskou formaci The Fellas.

Festival nabídne opět dvě scény, proto je seznam vystupujících ještě delší. Návštěvníky tak čeká třináctihodinová hudební nálož. Akcí provede populární bavič Lukáš Pavlásek a herec Pavel Anděl.

Jako každý rok, i letos si nemusí návštěvníci lámat hlavu s dopravou. Mezi Prahou, Kladnem a areálem festivalu bude totiž jezdit pravidelná kyvadlová doprava. Pro sportovní nadšence bude v areálu k dispozici i hlídaný prostor pro kola.

Vstupenky jsou k dostání v internetových předprodejích nebo přímo na hradě Okoři. Za jeden lístek zaplatíte v předprodeji 490 korun, na místě si v den konání ještě o stovku připlatíte. K dispozici je také speciální rodinné vstupné, jehož cena v současnosti činí 1190 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Hrad Okoř

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!