Zpěvačka roku Klára Vytisková rozvlnila stěny olomouckého U-Klubu

Zpěvačka roku Klára Vytisková rozvlnila stěny olomouckého U-Klubu90%

Po svém několikaletém působení v kapele Toxique roztáhla zpěvačka Klára Vytisková křídla a vydala se sólovou cestou. Ta je zatím docela dost úspěšná. Po prvních třech singlech vydala debutové album Home, které představuje na svém letošním turné. Fanoušci dostali to, co očekávali, a ještě víc.

Letošní tour zpěvačky Kláry Vytiskové, která v současné době vystupuje pod pseudonymem KLARA., de facto odstartovalo předávání Cen Anděl, kde opět dokázala, že zasluhuje naše uznání a respekt. Tentokrát už bez účasti v kapele Toxique vyhrála 9. dubna v soutěžní kategorii Zpěvačka roku. Čtyři dny na to odstartovala svoji letošní koncertní šňůru, kterou pojmenovala po svém nedávno v Praze pokřtěném debutovém albu Home.

Svoji předposlední zastávku potom udělala právě v Olomouci, kde během středečního večera 28. dubna nadchla své fanoušky v U-Klubu silným a energetickým vystoupením. Vynikající zpěvačka a zároveň porotkyně loňské Superstar opět prokázala také svůj talent pro komunikaci s publikem, když historkami a příběhy ze svého života i z Olomouce prokládala své písně.

Mezi těmito populárními singly jako „Country Girl“, „Home“ nebo „Survival“, který má na Youtube už téměř 700 tisíc zhlédnutí, přišla KLARA. také s chytlavou novinkou. Nijak zvlášť složitý text ve veselé melodii spolu s chytlavým refrénem ihned oslovil zpěvaččiny fanoušky, kteří v už tak dost uvolněné atmosféře neváhali odzpívat ústřední slova překvapující „All Night Long“ za ni.

Nadšené „Yey!“ v odpověď na Klářino „Hey?“ zaznělo olomouckým U-Klubem dokonce rovnou dvakrát, když se zpěvačka po konci svého koncertu vrátila s přídavkem. Ten samozřejmě uvádělo závěrečné představení jednotlivých členů jejího hudebního i pracovního doprovodu, které tentokrát udělala poněkud netradičně. Na každého z nich se snažila vytáhnout nějakou tu „špínu“. Jelikož ale KLARA. už jenom z proběhlého koncertu působila jako pozitivně laděný, energetický a nadšený člověk, nebylo ani divu, že jí to moc nešlo.

Večerní zastávka v U-Klubu tak skončila se smíchem a samozřejmým potleskem, který si Klára Vytisková více než zasloužila. Její neobyčejně barvitý hlas rozvlnil nejedno tělo v publiku a na vlně bude dál pokračovat i k poslední zpěvaččině zastávce na jejím turné, která bude 20. května v Jablonci nad Nisou

Foto: Barbora Bittnerová 

Názor informuji.cz: 90%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání: U-klub

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!