Kapela Wohnout představuje nový videoklip a chystá výroční koncert

Kapela Wohnout představuje nový videoklip a chystá výroční koncert   

Populární česká kapela Wohnout představila fanouškům nový videoklip. Ten nahrála na píseň Nářadí na dobrou náladu, která pochází z její poslední desky Laskonky a kremrole. Kromě toho připravují Wohnouti i velký open air koncert, na kterém chtějí se svými fanoušky oslavit dvacáté výročí své existence.

Velký narozeninový koncert se uskuteční 18. června v prostorách koupaliště ve Vyžlovce u Prahy. "Tenhle koncert si chceme pořádně užít, proto jsme si pro něj vybrali místo, kam odmala jezdíme. Budeme hrát na břehu rybníka Vyžlovák, ve kterým jsme strávili půlku dětství. Moc se těšíme,"vysvětlují výběr místa Wohnouti.

Kapela si pro návštěvníky přichystala nejen dlouhý hudební set a vlastní scénu, ale také koncert pražské partičky Th!s a skupiny Try Duby, v jejíž čele stojí otec bratrů Homolových. V rámci Wohnoutího setu se pak mohou návštěvníci těšit i na vystoupení Evy Pilarové i Spejbla a Hurvínka.

Ještě před koncertem potěšila kapela své fanoušky zbrusu novým videoklipem k písni Nářadí na dobrou náladu. Ten se celý odehrává na skateboardech, na kterém polovina skupiny skutečně vyrostla. Kromě členů kapely si tak mohou diváci ve videoklipu všimnout skutečných skateboardových špiček. Režie a kamery se ujal Jiří Vyhnálek. „Bylo to jedno z nejhezčích natáčení. Bylo krásně, jezdili jsme s kamarády po Praze a točili blbosti. Výsledek je takový, jako je skateboarding - plný slunce a pohody." Komentuje natáčení Matěj Homola. 

Foto: Archiv Wohnout

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!