Půvabná zpěvačka Selena Gomez zazpívá poprvé fanouškům z České republiky

Půvabná zpěvačka Selena Gomez zazpívá poprvé fanouškům z České republiky  

Americká zpěvačka a herečka Selena Gomez poprvé naplánovala koncert v České republice. V Praze se zastaví v rámci evropské části Revival Tour, na které představí svou nejnovější desku. Ta vyšla minulý rok a nese název Revival.

Své evropské turné odstartuje Selena Gomez 10. října v Helsinkách. Následovat bude Stockholm, Oslo či Kodaň. Mladá umělkyně dorazí také do Německa, Nizozemska, Francie, Itálie či Španělska s Portugalskem. Do České republiky zavítá 24. října. Její vůbec první český koncert se uskuteční v pražské O2 areně.

Album Revival vyšlo dva roky po Seleny úspěšném sólovém debutu nazvaném Stars Dance. Nejnovější desku začala nahrávat již na podzim roku 2014. Poslední úpravy proběhly loni v létě. Selena Gomez se na ní nepodepsala jen jako zpěvačka, ale podílela se také na textech písní a na hudbu. Fanoušci už jistě znají několik singlů z nové desky. Novinku totiž již dříve propagovaly písně Good For You, Same Old Love či Hands To Myself.

Album sklidilo velké pochvaly jak od hudebních kritiků, tak od fanoušků po celém světě. „Jsem připravena vydat se na turné a vidět své fanoušky v Evropě osobně,“ těší se talentovaná zpěvačka, „toto album představuje novou a velmi důležitou kapitolu v mém životě. Nemohu se dočkat, až na jevišti představím nový materiál. Z celého srdce jsem se snažila, aby toto turné bylo opravdu neobyčejné.“

Selena Gomez se proslavila již ve velmi mladém věku díky seriálům z produkce Disney Channel. Známá je především její role Alex Russo v seriálu Kouzelníci z Waverly, který dokonce dvakrát obdržel Cenu Emmy. Svou hudební kariéru zahájila spojením sil se skupinou the Scene. Kromě herectví a hudby se věnuje také módnímu návrhářství. Dokonce má svou vlastní značku s názvem Dream Out Loud.

Vstupenky na pražský koncert jdou do prodeje 29. dubna v 9:00, kdy bude zahájen oficiální předprodej. Lístky seženete v internetovém předprodeji sítě Ticketportal za ceny pohybující se v rozmezí od 1190 do 1590 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!