Jack & Jack zahrají poprvé v Praze. Dorazí již v úterý

Jack & Jack zahrají poprvé v Praze. Dorazí již v úterý 

Americké pop-rapové duo Jack & Jack přijíždí vůbec poprvé zahrát do České republiky. Premiérový koncert se uskuteční už v úterý 26. dubna v pražském Lucerna Music Baru. Jack & Jack zde představí své nedávno vydané EP nazvané Calibraska. Jako předskokan vystoupí populární český youtuber Johny Machette.

Duo Jack & Jack, které tvoří Jack Gilinsky a Jack Johnson, se proslavilo díky sociálním sítím. Na síť Vine začali hudebníci nahrávat svá krátká videa, čímž si postupem času vybudovali téměř dvacetimilionovou fanouškovskou základnu. Až později přesunuli svůj zájem od vtipných virálních videí k hudbě. Mezi jejich nejznámější singly patří Wild Life. Úspěch zaznamenalo ale i jejich dalších 12 písní.

V současné době jsou Jack & Jack na  evropském turné, na němž je mnoho koncertů již vyprodáno. Kromě České republiky navštíví třeba ještě Varšavu, Vídeň, Milán, Mnichov, Paříž či Lisabon. Zároveň připravují i turné po Jižní Americe a pracují na vydání svého debutového alba. To by mělo vyjít již tento rok.

Jako předskokan se na pražském koncertu představí jeden z nejsledovanějších českých youtuberů Johny Machette. Tato internetová hvězda vydala na konci minulého roku své debutové album Snílek. Písně z něj tak představí i v Lucerna Music Baru.

Vstupenky na koncert seženete stále v internetovém předprodeji sítě Ticketpro či na oficiálních stránkách pořadatelské agentury fource.cz. Cena jednoho lístku činí 540 korun. K dispozici je ale také dražší VIP balíček, v jehož rámci se s populárním duem můžete setkat osobně v zákulisí. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!