Muzikál Ať žijí duchové! se poprvé představil divákům

Muzikál Ať žijí duchové! se poprvé představil divákům

Nový český muzikálový počin Ať žijí duchové!, který je vytvořen na základě stejnojmenné legendární hudební komedie, má po své světové premiéře. Ta se uskutečnila v pátek 22. dubna v pražském Kongresovém centru, kde proběhnou i další reprízy.

hodnoceno 7x
Líbí? Pošlete to dál...

Muzikál Ať žijí duchové! vznikl pod taktovkou režiséra Antonína Procházky a nechybí v něm slavné hity jako Hajný je lesa pán či Pramen zdraví z Posázaví. Představení je plné pozitivní energie, známých textů i živě hravé hudby. Nechybí vtipné ani dojemné scény, hezké kulisy a nápadité kostýmy, které potěší především nejmenší diváky.

V premiérovém obsazení se v hlavních rolích objevili třeba Ivana Korolová, Vladimír Kratina, Jiří Korn, Michal Suchánek, Richard Genzer, Adéla Gondíková, Roman Vojtek, Chantal Poullain, David Gránský a další. Za premiérové výkony si herci vysloužili dokonce standing ovation. 

Barbora Bittnerová

CELÝ REPORT: Muzikál Ať žijí duchové! přenáší známé filmové hity na divadelní pódium. Vtipně a hravě

Další náhodné fotky z galerie...

Chantal Poullain - Leontýna von BrtnikMuzikál Ať žijí duchové! se poprvé představil divákům diváci mají možnost se vyfotit s LeontýnkouMuzikál Ať žijí duchové! se poprvé představil divákům

|

Kongresové centrum Praha nabídne brzy i tyto akce (Další akce v Praze)

80%

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...