V Líšni proběhl již třetí ročník Foto Brainstormingu

V Líšni proběhl již třetí ročník Foto Brainstormingu

Už třetím rokem se sešli fotografové a modelky v Líšeňském fotografickém Studiu Fabion. Všichni si z toho odnesli nové zážitky, kontakty, ale také spousty fotografií. Fotilo se prakticky od rána až do večera.

hodnoceno 1x
Líbí? Pošlete to dál...

Backstage Lukáš DobrovolnýBackstage Lukáš Dobrovolný

Studio Fabion v Líšni pozvalo na 16. dubna všechny Amatérské i neamatérské fotografy a modelky na Workshop, který se nesl v duchu "všichni všem". Od desíti hodin ráno se tu scházely různé tváře, aby se zlepšily ve svých dovednostech, nebo aby pomohly svým méně zkušenějším kolegům. Pořadatelem akce je Libor Foltýnek, který se už dlouho fotografováním zabývá ve svém volném čase.

V normálním životě se však živí jako programátor. "Když jsem začínal s fotografováním, našlo se kolem mě hodně lidí, kteří byli ochotní mně poradit. Přišlo mi, že svým způsobem dlužím Vesmíru a chtěl jsem ten dluh splatit. Po několika dnech otevřených dveří, kde jsem lidem radil jen já, mě napadlo to rozjet ve větším a udělat sraz, kde by všichni byli lektory i žáky zároveň. A myslím, že se to podařilo," popisuje Libor.

K dispozici bylo vybavení ateliéru, různé rekvizity a fotilo se také v krásném parku okolo zámku Belcredi. Na závěr akce se taky konala ohnivá show. Každý si tedy přišel na své a výsledkem této spolupráce jsou překrásné fotografie.

Další náhodné fotky z galerie...

Backstage Lukáš DobrovolnýFotografie Libor Foltýnek Fotografie Ivan NejezchlebFotografie Backstage František Michálek

|

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...