The Neighbourhood dorazí po několika měsících zpět do České republiky. Zahrají pod širým nebem

The Neighbourhood dorazí po několika měsících zpět do České republiky. Zahrají pod širým nebem  

Americká pop-rocková senzace The Neighbourhood se o prázdninách vrátí do České republiky, kde zahraje pro své fanoušky pod širým nebem. Koncert se totiž uskuteční v Riegrových sadech. Návštěvníci koncertu si tak mohou poslechnout své oblíbence na čerstvém vzduchu a pod hvězdnou oblohou!

Je to jen pár dnů, co americká kapela The Neighbourhood vyprodala pražský Lucerna Music Bar. Vystoupení se uskutečnilo v březnu a již nyní oznámila skupina další termín českého koncertu. Ten proběhne 16. srpna. Tentokrát ale vystřídají pražský klub rozsáhlejší prostory Riegrových sadů.

Kapela The Neighbourhood zahájila svou hudební kariéru teprve v roce 2011. Hned na počátku následujícího roku vydali singl Female Robbery a také svůj nejslavnější hit Sweater Weather. Jen o pár měsíců později nahráli The Neighbourhood své EP s názvem I’m sorry. Po něm následovalo další nazvané Thank You. První debutová deska I Love You. spatřila světlo světa roku 2013 a okamžitě začala dobývat vrcholy hitparád.

Po úspěšném debutu pak následovala další deska s názvem Wiped Out!, která se drží původního alternativního stylu s chytlavými melodiemi elektrických kytar. V současné době má skupina rozsáhlou fanouškovskou základnu po celém světě.  Jejich videa mají milionová zhlédnutí a jejich koncerty bývají velmi často totálně vyprodané.

Předprodej vstupenek odstartuje 22. dubna v 10 hodin. K dispozici budou v internetových předprodejích za cenu 595 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!