Majálesové veselí nemine ani Ústí nad Labem. Dorazí i Chinaski

Majálesové veselí nemine ani Ústí nad Labem. Dorazí i Chinaski  

Tradiční studentské svátky jara si mají šanci prožít i studenti v Ústí nad Labem. Právě pro ně totiž chystají organizátoři bohatou hudební produkci i zajímavý doprovodný program. Dorazí populární Chinaski, Horkýže Slíže, Jelen i UDG.

Do začátku Ústeckého majálesu zbývá už jen několik málo dní. Proběhne v sobotu 7. května v letním kině a nabízí skutečně nabité hudební odpoledne, v jehož čele stojí populární kapela Chinaski, která prožívá v současné době vrchol popularity s deskou Rockfield. Návštěvníci se tak mohou těšit na nejnovější písně, ale i na starší pecky, které na žádném koncertu skupiny Chinaski nesmí chybět.

Své fanoušky potěší i kapely Jelen, Horkýže Slíže i Atmo music. Ani ty totiž pozvání na Ústecký majáles neodmítly. Své čerstvě pokřtěné album představí také skupina UDG. „Emotikon nebude pořádně pokřtěn, dokud se tak nestane u nás doma v Ústí nad Labem. Pokřtíme jej právě na Ústeckém majálesu“ slibuje frontman kapely Petr Vrzák. V line-upu nechybí ani Vladimír 518 a především mladší publikum pak potěší hudebníci, jako jsou Sebastian, Voxel nebo Thom Artway. Mužskou sestavu pak doplní i ženský element v podobě mladé zpěvačky Sabiny Křovákové.

Potvrdili jsme posledního umělce, který doplní pestrou programovou mozaiku letošního majálesu. Je jím Pavel Callta. Pavel pokřtil v březnu svojí debutovou desku Momenty ve vyprodaném Lucerna Music Baru a přesvědčil nás, že v Ústí nesmí chybět,“ říká jeden z pořadatelů akce Tomáš Staněk.

Kromě programu v letním kině se mohou návštěvníci těšit také na závěrečnou afterparty. Ta se uskuteční v Doma music pubu. „Rozhodli jsme se, že letošní závěrečný mejdan bude ve znamení ústeckých kapel. V Ústí za poslední dobu vyrostla dvě výjimečná uskupení. První z nich je folkrockový písničkář Will Eiffel, druhým je punk-rocková banda Idio&Idio. Jsme rádi, že obě kapely přijaly naše pozvání na majálesovou afterpárty,“ vysvětluje jeden z pořadatelů majálesu Tomáš Staněk. Na závěrečné afterparty zahraje i již zmiňovaný Thom Artway.

Vstupenky na majáles seženete v internetových předprodejích. Jeden lístek zakoupíte za 300 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!