Rapper Logic ruší svůj pražský koncert. Ze zdravotních důvodů

Rapper Logic ruší svůj pražský koncert. Ze zdravotních důvodů  

Hudebník Logic, pravým jménem Sir Robert Bryson Hall II, zrušil část svého evropského turné. Americký rapper tak nedorazí ani do Prahy, kde měl vystoupit již 5. května v pražském klubu Roxy. Do České republiky se nepodívá údajně kvůli zdravotním důvodům.

Logic vyrazil na počátku února na rozsáhlé The Incredible World Tour, které zahájil v Kanadě, pokračoval ve Spojených státech a na konci dubna a května se měl pak přesunout do Evropy. Právě některé z evropských koncertů v současné době ruší. Své show se nedočká bohužel ani Praha.

„Po šesti letech, kdy jsem neustále vydával desky, koncertoval a cestoval za svými fanoušky, abych jim představil album ještě před jeho vydáním a před začátkem velkolepé severoamerické tour, si musím odpočinout. Nikdy jsem neodpočíval a neměl prázdniny… Jsem jeden z těch, kteří pro svou hudbu udělají cokoliv do roztrhání těla. Především kvůli svým fanouškům. Pracuju 18 hodin denně. Někdy nonstop. Vystupoval jsem i za těch nejhorších podmínek a vždy se snažil, aby stála show za to. A moc se omlouvám, ale moje zdraví je věc, kterou již déle nemůžu přehlížet,“ vysvětlil důvod zrušení svých evropských koncertů Logic.

Vstupenky na pražský koncert můžete vrátit v místě jejich zakoupení. Náhradní termín koncertu není zatím znám. Logic však slíbil, že se do Evropy brzy vrátí.

Logic se chce během pauzy připravit na letní The Endless Summer Tour, na které vyrazí spolu s americkým rapperem, textařem a producentem, jehož umělecké jméno zní G-Eazy. V rámci této šňůry se mohou na jejich vystoupení těšit ale jen fanoušci ve Spojených státech.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!